Kaz Dağları’nın denizle birleştiği yerde…

Nuhoğlu İnşaat, Gülsa İnşaat ve Yağcılar İnşaat ortaklığıyla Çanakkale Küçükkuyu'da inşa edilen Küçükkuyu Port projesi Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlandı.

17 blokta 208 daireden oluşan Küçükkuyu Port projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 konut seçeneği bulunuyor. Konutların alan büyüklükleri 82 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiyor.

Kaz Dağları’nın denizle birleştiği bir alanda konumlanan ve konutların Haziran 2012’de teslim edilmesi planlanan Küçükkuyu Port projesinin sosyal imkanları arasında biri deniz suyuyla beslenen, 90 metre uzunluğunda iki adet yüzme havuzu, konut sahiplerine özel özel plaj, duş ile giyinme kabinleri, özel güvenlik, düzenli temizlik hizmeti, beach bar, snack bar, çocuk oyun alanı ve spor alanı, kişiye özel otopark bulunuyor.

Küçükkuyu Port evlerinde bulunan bina dış cephelerinde ısı yalıtımı, aynı zamanda ses izolasyonu sağlayan geniş pencere yüzeyleri, her daireye ait klimalı ısıtma ve soğutma sistemi ve 365 gün 24 saat güvenlik sistemi sayesinde 12 ay boyunca yaşanabilecek konforda evler sunuyor.

Etiketler

3 yorum

Bir yanıt yazın