Karaköy’de Yeni bir Sanat Rotası

Pi Artworks, Galeri Nev İstanbul, artSümer ve Mixer sezonu Karaköy'deki yeni adreslerinde açıyorlar.

Beyoğlu Mısır Apartmanı’nda uzun yıllardır ziyaretçilerini ağırlayan Pi Artworks ve Galeri Nev İstanbul’a ek olarak, hali hazırda Karaköy’de konumlanmış olan artSümer ve Sıraselviler’deki mekanından taşınacak olan Mixer’in de katılımı ile galeriler aynı çatı altında bir araya geliyorlar. Bu sokağın hemen karşısındaki binaya taşınan Sanatorium ise Karaköy’de yeni oluşan bu sanat rotasının bir parçası oluyor.

Galeriler sanat alanında birlikte hareket etmenin ve dayanışma içinde olmanın yaratacağı sinerjiden heyecan ve mutluluk duyuyor. İstanbul Bienali ve Contemporary Istanbul’un açılışı ile ivme kazanacak sezonda, galeriler 9 Eylül’den itibaren sergilerini ziyarete açmaya başlayacaklar. Binanın resmi açılışı ise 20 Eylül’de gerçekleşecek.

Yeni sezonda galerilerin sergi programları ise şöyle:

Pi Artworks
Nancy Atakan
Çizgiler Camiası
20 Eylül – 21 Ekim 2017

Galeri Nev İstanbul
İnci Eviner
Ufkun Altında
20 Eylül – 21 Ekim 2017

artSümer
Gözde İlkin
Gaipten Gösteri
11 Eylül – 25 Kasım 2017
&
Erdal Duman
Casus Belli
11 Eylül – 25 Kasım 2017

Mixer
Ahmet Duru, Ali Elmacı, Ali Şentürk, Alican Leblebici, Ayşe Hilal Ateş, Berk Yüksel, Elif Esen, Evren Erol, Gökçen Dilek Acay, Hasan İlkan Cebeci, Meliha Sözeri, Meltem Şahin, Murat Can Kurşun, Nur Gürel, Oğuz Emre Bal, Özcan Saraç, Özgür Ballı’nın yer aldığı karma sergi
Otomata
9 Eylül – 21 Ekim

Sanatorium
Kemal Özen
Yapay Cehennemler
10 Eylül – 14 Ekim 2017

Etiketler

Bir yanıt yazın