Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi İç Mimarlık Bölümlerinin Düzenlediği Workshop Gerçekleşti

KTÜ Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü, Konya Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Konya – Sille yerleşkesi ile ilgili bir workshop yaptı.

KTÜ Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü, Konya Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü “İpekyolu ve Baharat Yolu” üzerinde bulunan tarihi Konya – Sille yerleşkesinde İç Mimari Proje 4 kapsamında toplam 60 öğrenci ile “Fiziksel Yenileme” Projesi çalıştırılaca.

Bu kapsamda 1- 4 Mart 2013 tarihleri arasında Selçuklu Belediyesinin desteği ile WORKSHOP ( alan ve stüdyo) çalışması yapıldı.

Dönem sonunda sonuçlanan öğrenci projelerinin Sille ‘de ve Şeb-i Arus Şenlikleri (Mevlana Anma Şenlikleri) kapsamında sergilenmesi planlanıyor.

Çalışma kapsamında proje de yönetici olarak yer alan öğretim üye ve yardımcıları; Karadeniz Teknik Üniversitesinden Doç.Dr. İlkay Maşat Özdemir, Öğr.Gör.Dr. Şebnem Ertaş, Öğr.Gör.Dr. Funda Kurak Açıcı, Arş.Gör. Elif Sönmez ve Yüksek Lisans Öğrencileri Aslı Taş ve Elif Merve Bekaroğlu, Selçuk Üniversitesinden ise Yrd. Doç.Dr. Ebru Erdoğan ve Arş.Gör. Abdullah Erdoğan’dır.

Etiketler

Bir yanıt yazın