Kaleseramik’den Atatürk’e Saygı Eseri

Kaleseramik’in Kalesinterflex ürünü, Türkiye Cumhuriyeti'nin 97. yıldönümünde çok değerli bir portreyi ölümsüzleştirdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına Atatürk’ün portresini 120X360 santimetre boyutlarındaki Kalesinterflex’e bastırdı.

Atatürk’ün gösterdiği kalkınma hedefleri doğrultusunda temelleri atılan Cumhuriyet tarihinin ilk seramik üreticisi Kaleseramik, ülkemizi dünya seramik sektörünün en ön saflarında başarıyla temsil ediyor.

Kaleseramik’in Kalesinterflex ürünü, Türkiye Cumhuriyeti’nin 97. yıldönümünde çok değerli bir portreyi ölümsüzleştirdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına Atatürk’ün portresini 120X360 santimetre boyutlarındaki Kalesinterflex’e bastıran Kaleseramik, Ulu Önder’e olan minnet ve saygısını ortaya koydu.

Kaleseramik’in Çanakkale Çan ilçesinde yer alan fabrikalarında çalışanları ile 29 Ekim’i kutlamak üzere bir araya gelen Kaleseramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefle yola çıkan, değerli büyüğümüz İbrahim Bodur, küresel vizyonuyla, öngörüsüyle, eğitimiyle, çalışkanlığıyla ve milletinden aldığı güçle iş dünyasında çok büyük başarılara imza attı. Tüm hayatı boyunca üretimin, Türkiye’nin bir numaralı meselesi olduğunu, bir ülkenin üretmeden, sanayileşmeden, bir değer yaratmadan, yalnız tüketmekle kalkınamayacağını savundu. Kendisinden aldığımız cesaretle bizim de hedefimiz her zaman üretmek ve değer yaratmak oldu. Bu anlayış sayesinde kendisinin 63 yıl önce Anadolu’da toprağa ektiği tohum bugün dallarıyla hem Türkiye hem de dünyanın dört bir yanına uzanan bir çınara dönüştü.” diye konuştu.

Akbaş bu özel günde; “İnsan, teknoloji ve tasarım odaklı yaptığımız geliştirmeler sayesinde Kalesinterflex, bugün mutfaklarda tezgah, banyolarda mobilya, yaşam alanlarında masa, TV ünitesi, duvar tablosu gibi geniş bir ürün yelpazesiyle pek çok farklı alanda kullanılıyor. Biz de Kaleseramik olarak; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına bu ürünümüzün üzerine Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün posterini bastırdık. 120×360 cm ebatlı portre ile hem Atatürk’e olan minnet borcumuzu ödemek hem de bugüne özel ölümsüz bir eser bırakmak istedik.” diyerek Kaleseramik çalışanlarI ile birlikte Kalesinterflex’ten hazırlanan Atatürk portresinin yanında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler

Bir yanıt yazın