Kalebodur Hexagon Serisi ile “İyi Tasarım Ödülü” Kazandı

Kalebodur, Türkiye'nin tasarım ve inovasyon organizasyonlarından "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nde, "Hexagon" serisi ile "İyi Tasarım Ödülü"ne layık görüldü.

“Yaratıcılığınızın yapı taşı” sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, Türkiye’de 4’üncü kez düzenlenen “Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri”nde; kaplama malzemeleri kullanımına getirdiği yenilikçi yaklaşımdan dolayı, Hexagon serisi ile “En İyi Tasarım Ödülü”nü kazandı.

Turquality programı etkinliği olarak Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) işbirliğiyle düzenlenen ödül organizasyonunda, toplam 13 kategoride 351 ürün başvurusu değerlendirmeye alındı. Jüri, yerli-yabancı 37 uzman tasarımcıdan oluşuyordu.

Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katıldığı Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini bulurken, Kaleseramik adına ödülü Kaplama Malzemeleri Ürün&Tasarım Müdürü Zeliha Özay ve Tasarım Yönetimi Yöneticisi Gözde Tüfekçi Mercan aldı.

Hexagon serisinin zengin dekorları iki farklı dünyayı birleştiriyor; ‘Bold’ ve ‘Heritage’. Dekor setleri ‘Bold’ ve ‘Heritage’ ile modern ve mimari geometrik detaylar, tarih ile iç içe yorumlanıyor. Hexagon serisinde, siyah ve krem renklerinin yanında cotto ve taupe tonlarından oluşan dört farklı rengin kusursuz uyumu öne çıkıyor. Bütün karşıtlıkları ahenk içinde sunan Kalebodur’un karoları 20×20 cm ve 20×60 cm gibi sıra dışı ebatlardan oluşuyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın