Kale ve Homemade’den İş Birliği

Kaleseramik ve Homemade iş birliği ile hayata geçen "Kale X Homemade Arometerapi" koleksiyonu, Kale mağazalarında tüketiciyle buluşuyor.

Kadim zamanlardan günümüze, unutulmaya yüz tutmuş aromaterapi bilgilerini tekrar ortaya çıkaran Homemade, Kale’ye özel yeni bir koleksiyon hazırladı. Sağlıklı yaşam bilinciyle her şeyin en doğalını sunmayı amaçlayan “Homemade Aromaterapi”nin özel koleksiyonu “Kale X Homemade Aromaterapi”, Kale mağazalarında tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Kaleseramik’in prestijli markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale, Edilcuoghi ve Edilgres’in, yeni mağazacılık konseptiyle sunulduğu Kale mağazalarında sergilenen Homemade’in seçkin ürünleri, Kale’nin yalın çizgisine de uyan bir tasarımla, evde ve banyoda doğallığı, saflığı yansıtıyor.

“Kale X Homemade Aromaterapi”de, yüzde yüz doğal yağlarla hazırlanmış el, yüz ve vücut için kastil sabunların yanı sıra, ortamı hem enerjik hem de fiziksel olarak yenileyen oda kokuları bulunuyor. Ayrıca Kale ile tasarlanmış bir evin içerisinde Homemade Aromaterapi’nin günümüze uyarlanmış geleneksel ve doğal ürünlerinin uyumu dikkat çekiyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın