Kale Kilit’ten Anahtarcılara Özel “Kale Anahtarcılar Grubu”

Kale Kilit, iş ortaklarını bir çatı altında toplamak hedefi çerçevesinde "Kale Anahtarcılar Kulübü"nü kurdu.

Kale Kilit, Türkiye geneli anahtarcıların katılımıyla özel bir lansmanla tanıttığı projede sektörü daha kurumsal bir yapıya ulaştırmayı hedefliyor. Pilot uygulaması Temmuz ayı itibariyle başlayacak olan projeye, devam eden sürecinde çok sayıda anahtarcının katılması bekleniyor.

Kale Endüstri Holding Pazarlama Müdürü Hasan Yılmaz, projenin taslak aşamasından sahaya indirilmesine, gerek sektör gerekse anahtarcılar açısından tüm süreci aktarırken anahtarcıların stoklarında bulunan ürünlerin de değerlendirmeye alınarak puantaj sistemine dahil olacağı konusunu vurguladı.

Projede Kale anahtarcıları, belirlenen ürün grupları üzerindeki özel kodları, tanımlı kullanıcı adı ve şifreleriyle www.kaleanahtacilarkulubu.com.tr adresine girerek kazandıkları puanları sisteme girebilecekler. Puanlar belirlenen ürünler üzerine yerleştirilen alfanümerik özel kodlarla hesaplanacak. Kale Anahtarcı, ” Kale Anahtarcılar Kulübü”ne özel portaldan sisteme girdiğinde tek sefere mahsus olmak üzere aldığı ürünün üstündeki kodu kazıyarak puan kazanabilecek. Puanları biriken anahtarcılar yurtdışı ve yurtiçi tatil imkanlarından, Motosiklete, TV’den I-Phone, Ipad’e kadar çok çeşitli ürün gamını içeren özel katalogdan diledikleri ürünü seçebilecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın