Kale Kilit ANFAŞ Otel Ekipmanları Fuarı’na Katıldı

Kale Kilit, 18 - 21 Ocak 2017 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen ANFAŞ Otel Ekipmanları Fuarı’na katıldı.

Yarım asrı aşkın süredir “Tam Kapsam Güvenlik” vizyonuyla kullanıcılarına üstün konfor sağlayan Kale Kilit, turistik işletmeleri bir araya getiren ve sektörün lider firmalarının katıldığı ANFAŞ Otel Ekipmanları Fuarı’nda ziyaretçilerle bir araya geldi. 18 – 21 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleşen fuarda, Kale Kilit zengin ve yenilikçi ürün yelpazesinin yer aldığı HALL 3 / 5L2 nolu stantta ziyaretçileriyle buluştu.

Fuarda; özellikle otelcilik sektörünün en çok tercih ettiği marka olan Kale Kilit’in lüks seri kartlı ve şifreli kilit serisi, elektronik dijital kasaları, şık tasarımlı elektronik kilitlerden oluşan modern serisi, ana giriş kapıları için dizayn edilmiş X5 Otomat ve geçiş kontrol ünitesi gibi ürünleri yer aldı. Ayrıca kapı hidroliği, topuzlu kilit, şifreli asma kilit, dijital şifreli kasa, dokunmatik şifreli kilit, enerji tasarrufu ünitesi ve elektromanyetik kilit ürünleri de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Kale Kilit yetkilileri fuar katılımıyla ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

“Güvenle eşdeğer olan Kale Kilit markası, yenilikçi ürünleri ve devam eden yatırımlarıyla sektörün en önemli oyuncusu olmanın gururunu yaşıyor. Özellikle otellere ve ofislere sunduğumuz üst düzey kontrol ve konfor sağlayan geniş ürün gamımızla, kullanıcılara yönetilebilirlikle beraber raporlama özelliği de sağlıyoruz. İnovatif ürünlerimiz ve hizmet anlayışımız sayesinde, özellikle otellerde ve turistik tesislerde en çok tercih edilen marka olmaya devam ediyoruz. Türkiye’deki 4 ve 5 yıldızlı otellerin her ikisinden birinde Kale Elektronik Kartlı Kilitler kullanılıyor. Üstelik merkezimiz buralara 365 gün boyunca 7/24 doğrudan hizmet veriyor. Otellere özel akıllı kilit uygulamalarımız, şık tasarımlarımız ve teknolojik donanımımızla fark yaratarak tam not alıyoruz. Seçkin otellerin kapılarında tercih edilen Kale Modern Seri Kartlı Kilitler, Kale İ Serisi ve Kale Lüks Serisi ürünleri, farklı renk seçenekleri ve şık tasarımları ile kapılara uyum sağlıyor. Otelcilik sektörünün önemli bir markası olarak turizm işletmelerinin buluştuğu ve sektör temsilcilerinin yer aldığı ANFAŞ Otel Ekipmanları Fuarı’nda markamızı temsil etmekten ve markamızın gördüğü ilgiden büyük mutluluk duyduk. Kale Kilit olarak markamızı, sektörümüzü ilgilendiren fuar ve organizasyonlarda tüketicilerimizle ve iş ortaklarımızla buluşturmaya devam edeceğiz.”

Etiketler

Bir yanıt yazın