Kale Grubu’na Design Management Europe’dan “Onur Ödülü”

Firmaların tasarım alanındaki yönetim stratejilerini ve tasarıma bakış açılarını değerlendirerek ödüllendiren Design Management Europe (DME)'den Kale Grubu'na Onur ödülü...

2007 yılında ilki düzenlenen ve bu yıl Avrupa’dan 12 ülke ve 44 firmanın aday olarak yarıştığı DME ödüllerinde, büyük ölçekli firmalar kategorisinde yarışan Kale Grubu, Beiersdof (Nivea) ve Schneider Elektric ile kalarak “Onur Ödülü”nü almaya hak kazandı.

Ödül gecesinde Kale Grubu adına ödülü alan Tasarım ve İnovasyon’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sertaç Ersayın, bu başarının grup adına çok büyük önemi olduğunu vurgularken, tasarım stratejilerinin ve tasarım yönetiminin firma içindeki öneminin bir kez daha vurgulandığını ve bu alandaki başarının uluslararası düzeyde de kanıtlandığını ifade etti.

Yarışma değerlendirmesinde Kale Grubu’nun öne çıktığı alanlar jüri tarafından “değişimin tasarım odaklı olması” ve “tasarım koordinasyonunda mükemmeliyetçi yaklaşım” olarak tanımlanırken, grubun gerek ürün yaklaşımları, gerekse tasarım yönetimi süreçleri ve tasarım alanında sürdürülebilir bir yaklaşım ile desteklediği sosyal sorumluluk projeleri ödülü almasındaki en büyük etken olarak gösterildi.

Etiketler

Bir yanıt yazın