Kale Grubu, UNICERA’da Trendleri Belirliyor

Kale Grubu, UNICERA 25. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nın yenilikçi yüzü oldu.

Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz, “Türk seramik sektörünün amiral gemisi Kaleseramik, kendisine Avrupa’da 3’üncü, dünyada ise 12’nci sırada yer sağlayan üretim rakamlarıyla, Türkiye’nin global marka yaratma yolundaki yeni oyuncusu olarak sahaya çıkıyor” dedi.

En yeni ürünlerin ve teknolojilerin tanıtıldığı UNICERA’da, Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya’da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markaları ile yer alan Kale Grubu, yapıların her ihtiyacına yönelik işlevsel ve estetik çözümler sergiledi.

Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda yenilikçi ürünler yarattık

Tüketicilerin tercihlerinden yola çıkarak geliştirdikleri seramik koleksiyonlarının büyük beğeni kazandığını belirten İhsan Karagöz, “Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda ve kendilerince onaylanmış ürünler yarattık. Bu yaklaşımımızdan doğan Çanakkale Seramik Saraylı Koleksiyonu, büyük başarı kazandı ve satış noktalarında serinin ismiyle aranan bir ürün oldu. Ayrıca sadece karo grubunda değil, yenilikçi yaklaşımımızla tüm alanlarda yeni serilere odaklandık” dedi.

Kale’nin ödüllü koleksiyonları da fuarda

Yeni ve özgün tasarım anlayışını simgeleyen iki yeni ürünü ile dünyanın en prestijli ve köklü tasarım ödüllerinden iF Product Design Award 2013’te iki ödül birden alan Kale, ödüllü koleksiyonlarını da fuarda sergiledi. Nordic serisi ile bütünsel banyo çözümlerinde, Beyaz Saray ile de banyo mobilyasında ödül alan Kale, son olarak EDIDA yarışmasında (Elle Decoration International Design Awards) ‘Duvar Kaplamaları’ kategorisinin birincisi olan doğal taş koleksiyonu Stone & More’u da fuarda tüketicilerin beğenisine sundu.

Çanakkale Seramik’ten estetik ve gösterişli seriler

Çanakkale Seramik, fuarda, geleneksel Osmanlı mimarisi ve dekorasyon anlayışını günümüz banyolarına taşıdığı Saraylı, Birun ve Enderun koleksiyonlarının yanı sıra Maison, Lady, Bohemia, Sema, Illusion, Country ve Forest serileriyle yer aldı.

Edilcuoghi’den İtalyan dokunuşları

İtalya’nın seramik üssü Sassuolo bölgesinde karo seramik üretimi yapan Edilcuoghi markasını bünyesine katan Kale Grubu, fuarda Edilcuoghi’nin “İstanbul, Londra, Berlino, Anversa, Milano, New York, San Paolo serilerini de sergiledi.

Kalebodur gelişmiş teknolojisi ve farklı tasarım ürünleriyle fuarda

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Cement Grubu, C-Extreme, C-WOOD Serisi, Cement 2.0 Serisi, C-Stone, Natural Stones&Marbles, Luxury Marble serileriyle yer aldı. Kalebodur, ayrıca dünyanın en büyük, en ince ve en esnek karosu Kalesinterflex’le; C-Stone, Luxury Wood, Natural Stones serilerini sunarak, mimari tasarımlara ve inşaat teknolojilerine yeni bir bakış kazandırdı.

Kale, Eternal ile banyolarda sınırları kaldırdı

Kullanışlı ve estetik serisi Eternal’i ilk kez fuarda sergileyen Kale, banyolarda alışılmışın dışında yeniliklere imza attı. Hayatı kolaylaştıran pratik çözümler üreten Eternal, Wellness Touchpad ile de banyolarda yeni bir dönem başlattı. Dokunmatik dijital kontrol paneliyle, programlanması ve kullanması son derece kolay olan klozet ve bideler, daha önce hiç yaşanmamış banyo deneyimi sundu.

Fazla su tüketimine son veren Integra gömme rezervuarları da fuarda

Hem doğaya hem de kullanıcılarının ekonomisine dost çözümler sunan Kale, 1.5 lt / 2.7 lt ile dünyanın en az su tüketimi yapan gömme rezervuarı Integra’yı tüketicilerin beğenisine sundu. Yalnızca 2.7 litre su kullanarak sağladığı yüzde 55 su tasarrufu ile tam kapasiteli çalışan ve hijyen standartlarından ödün vermeyen Aquasmart klozetleri ile uyumlu kullanıma sahip olan Integra gömme rezervuar çeşitleri ile Kale, su tüketimini en aza indirdi.

Kale’den yeni armatür serileri ve yeni duş sistemleri

Kaliteli, fonksiyonel, estetik ve her zevke uygun ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale, “3m2 Banyo Mobilyaları” ile yeni armatür serileri ile en yeni duş sistemlerini tüketicilerle buluşturdu.

Etiketler

Bir yanıt yazın