Kale Grubu UNICERA Öncesi Yeni Ürünlerini Tanıttı

Kale Grubu, UNICERA 25. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla katılıyor.

Kale Grubu, 27 Şubat – 03 Mart 2013 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek fuarda, geniş bir yelpazede sunduğu yenilikçi ürünlerini sergileyecek. İnşaat, yapı ve dekorasyon sektöründeki yeniliklerin sergilendiği ve çok sayıda farklı ürün segmentinin aynı çatı altında buluştuğu fuarda; yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran Kale Grubu, seramik, banyo ve mutfak ürünleriyle fuarda yerini alacak. En yeni ürünlerin ve teknolojilerin tanıtıldığı fuarda, Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya’da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markaları ile yer alacak olan Kale Grubu; banyodan mutfağa, duvardan zemine, yapıda her ihtiyaca yönelik  yeni ürünlerini tüketicilerle buluşturacak.

Tüketicilerin tercihlerinden yola çıkarak geliştirdikleri seramik koleksiyonlarının büyük beğeni kazandığını vurgulayan Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz, “Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda ve kendilerince onaylanmış ürünler yarattık. Bu yaklaşımımızdan doğan Çanakkale Seramik Saraylı Koleksiyonu, büyük başarı kazandı ve satış noktalarında serinin ismiyle aranan bir ürün oldu. Ayrıca sadece karo grubunda değil, yenilikçi yaklaşımımızla tüm alanlarda yeni serilere odaklandık” dedi.

Çanakkale Seramik markası altında çıkarmış oldukları Saraylı, Maison ve Bohemia koleksiyonları ile Kalebodur markası kapsamında geliştirdikleri C-Extreme ve Kale markasıyla Eternal banyo serisini UNICERA 25. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın