Kale Endüstri Holding, Yenilikçi Ürünleriyle Yapı Fuarı’ndaydı

Kale Endüstri Holding, bu sene 37.si düzenlenen 2014 İstanbul Yapı Fuarı'nda Kale Kilit, Kale Çelik Eşya, Kale Kilit Dış Ticaret, Kale Kapı Pencere Sistemleri ve Kale Güvenlik Sistemleri şirketleriyle sektör profesyonelleriyle buluştu.

6-10 Mayıs tarihleri arasında Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda Kale Endüstri Holding 8.salonda 201 nolu stantta yer aldı.

Güvenliğin temsilcilerinden Kale Endüstri Holding, gelişen teknolojiler ve bu gelişimlerin günlük hayata yansımalarını takip etme olanağıyla sergilediği yenilikçi ürünlerini özel tasarımlı standıyla ziyaretçilerle buluşturdu.

Kale Kilit’ten yaşam alanlarında güvenli çözümler

Kale Kilit tarafından 2013 yılının 2. yarısında pazara sunulan, Türkiye’de ve dünyada ilk, yenilikçi ürünü Kale Alarmlı Silindir de fuarda yer aldı. En çok kullanılan hırsızlık yöntemlerinden biri olan silindirin kırılmasıyla gerçekleştirilen hırsızlık olaylarına karşı geliştirilen Kale Alarmlı Silindir içindeki aktivasyon çubuğunun kırılmasıyla silindirin içindeki alarm devresini de tetikleyerek çıkardığı 80 dbA şiddetindeki ses ile yarattığı caydırıcılık özelliğiyle yaşam alanlarında yüksek güvenlik sağlıyor. Üretim tarihinden itibaren yaklaşık 6 yıl pil ömrü olan alarm sistemi, pili bittiğinde mekanik olarak kullanılmaya devam ediyor.

Kale Kilit’in fuarda yer alan diğer yenilikçi ürünü ise Kale İkaz Silindiri. Kısa süre sonra tüketiciyle buluşacak olan Kale İkaz Silindiri kapı üzerinde anahtar unutmaya son veriyor. Anahtar kapı üzerinde bırakıldığında ayarlanabilir 2 süre alternatifi olan 5 ya da 8 saniye sonra 100 dbA şiddetinde sesli uyarı veriyor, anahtar silindirden çıkarıldığında uyarı sesi sonlanıyor.

Kale Çelik Kapı’dan Yeni Modeller

Kale Çelik Kapı, güvenliğin sembolü ve çelik kapı sektörünün jenerik markası olmasının yanı sıra, kişiye özel üretim anlayışı ve estetik görüntüsüyle beğeniyle tercih ediliyor. Kale Çelik Kapı’nın klasikleşmiş kapıları K95, K96 ve K87’nin yanı sıra yenilikçi ürünleri, bilgi birikimi ve deneyimiyle buluşturan Kale Çelik Eşya’nın gelişen modern mimarinin ortaya çıkardığı farklılıklarla özel olarak tasarlanan yeni çelik kapılar da ilk kez Yapı Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

EI90 sertifikalı, yangına karşı 120 dakika yapısal bütünlük, 90 dakika ısı yalıtımı sağlayan, yeni tip teknik detayları ile yangın kapısı da yer stantta yerini aldı.

Farklı renk, boyut ve ağırlıkta çelik kasa modellerinin sergilendiği çelik kasa bölümünde KK 300, KK 600, KK 1200, KK 1750, çekmeceli kasa modellerini katılımcıların beğenisine sunuldu. Kale Çelik Kasa’lar delinme, kesilme ve ağır darbelere karşı güçlü içyapısı ile dikkat çekerken, ihtiyaca göre mekanik ya da elektronik şifre ile kullanılmakta ve farklı ihtiyaçlara göre; özel projelendirme, üretim ve montaj yapılabilmektedir.

Kale Kapı Pencere Sistemlerinde Tam Yalıtım, Kolay Montaj, Güvenli Kullanım

Kale Kapı Pencere Sistemleri özgün tasarımı ve montaj kolaylığı ve mükemmel yalıtım sistemiyle geniş bir ürün yelpazesiyle ziyaretçilere sunuldu. Çok büyük ve ağır hareketli kapıları taşıyabilen ve bunun yanında kusursuz yalıtım sağlayabilen Kale Kaldır-Sür Sistemi , işlevsellik ve estetik prensipleriyle tasarlanmış, pratik montajı ile ayar yapabilme özelliğinin yanında gümüş renkli Alkali Çinko yüzey kaplaması ile korozyona karşı koruma sağlayan Kale Luna Alüminyum Çift Açılım Sistemi, çok katlı rezidans, iş merkezi ve modern camlı binaların giydirme cephe yüzeylerinde pratik kullanımının yanı sıra modern ve şık bir görüntüsü ile Kale Atlas Ağır Yük Makası, Kale Kapı Pencere Sistemleri’nin en çok tercih edilen ürünlerinden Kale Toros Alüminyum Kilitli Kapı İspanyoleti ve Kale Safir tek kanat çift açılım fuarda sergilenen önemli ürünler arasında yer aldı.

Kale 7/24 ile Tam Kapsam Güvenlik

Kale 7/24; işyerleri ve konutlar başta olmak üzere, tüm mekânların güvenliğini sağlayacak alarm sistemiyle günün her saati yılın her günü güvenli yaşamın koruyucusu olmaya devam ediyor. “Güvenlik ve Ötesi” sloganıyla her mekânda “Tam Kapsam Güvenlik” amaçlayan Kale 7/24, montaj öncesi ücretsiz keşif ile her mekâna uygun algılayıcı ve ekipmanların belirlenmesini sağlıyor. Kale 7/24; soygun, su baskını, acil durum, acil sağlık, yangın, gaz kaçağı, destek ve giriş çıkış raporlaması gibi hizmetlerinin yanı sıra, lokal alanda kayıt yapabilen kamera sistemleri ve ilk ateş sigorta hizmetleri ile de alarm müşterilerine güvenliğin ötesinde hizmetler sunmaktadır.

Kale 7/24, Tam Kapsam Güvenlik anlayışıyla alarmdan kasaya, kilitten kapıya, sigortadan pencere ve elektronik sistemlerine kadar birçok noktada güvenlik önemleri sunan ürünleri ile fuarda yerini aldı.

Etiketler

Bir yanıt yazın