Kağıdın Dokusunu, Sesini Videoda Hissetmek

JUNO ve Zeitguised dijital markalaştırma stüdyoları, doğal kağıt üreticisi Arctic Paper için, analog bir malzeme olan kağıdı dijital dünyayla kesiştiren bir tanıtım kampanyası üretti.

İsveçli şirket Arctic Paper, Avrupa’nın en büyük doğal kağıt üreticisi. Tasarladıkları kağıtların, yüksek kalitede rapor, kitap ve kataloglar hazırlayan birçok tasarım ajansı ve yayınevinden hayranları var. Arctic Paper, dijital çağda analog üretim yapan bir şirket olarak, yayın dünyasındaki popülerliğini ve sektördeki lider pozisyonunu koruyabilmek için sanal dünyayı ve gerçekliği birleştiren bir kampanya hazırlamaya karar vermiş.

Hamburg merkezli dijital markalaştırma ajansı JUNO, tam da bu konuda Arctic Paper’a birkaç senedir bir seri projeyle stratejik ve kreatif destek veriyor. En son projeleri de Zeiguised stüdyosuyla birlikte yaptıkları iki yeni kağıt koleksiyonunu tanıtan video.

Videoda, Munken Tasarım serisi ve Arctic Volume Serisi’nde yer alan her bir kağıdın gölgesi, yüzeyi birlikte sunuluyor. Tasarım koleksiyonu, yaratıcı sektörlerin basılı iletişim materyallerine en uygun kağıdı seçebilmeleri için serideki çeşitleri anlatacak biçimde gösteriliyor.

Arctic Paper videoyu şöyle anlatıyor: “Farklı kağıt tabakalarını temsil eden imajlar, gerçekten sanala doğru başkalaşımı betimliyor.”

Video, kağıtların başkalaşım geçirirkenki temsili sesini verme konusunda da oldukça etkileyici. Ses tasarımı Michael Fakesch’e ait.

Etiketler

Bir yanıt yazın