Julien De Smedt’in İstanbul’daki İlk Projesi Görücüye Çıktı

FerYapı, Türkiye'nin ilk kampüs ofis projesi olan Premier Kampüs Ofis'i 26 Nisan 2013 Cuma günü Fourseasons Otel'de düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

Toplantıya FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova’nın yanı sıra Çelikler Limited Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çelik ve projenin mimarı Julien De Smedt ile mimar Bünyamin Derman katıldı.

İş dünyasında alıştığınız bölme bölme, kapalı kutu gibi ofislerin yerini şimdi kampüs ofisler alıyor. Dikey binalar yerine, az katlı yatay binalardan oluşan kampüs ofisler, park hissi veren büyük yeşil alanlarda kuruluyor. Yaklaşık 20 bin metrekare bir alana kurulan Premier Kampüs Ofis’i Belçikalı mimar Julien De Smedt tasarladı. 

2 Yabancı Fondan Ortaklık Teklifi

Ramadan Kumova, proje öncesinde 2 yabancı yatırım fonunun ortaklık teklifiyle kendilerine geldiğini belirterek “Ancak yeterli finansal gücümüzün olması, projenin kalitesi ve hızlı bir şirket olmamızdan dolayı böyle bir ortaklığa gerek duymadık” dedi.

Projenin mimari detaylarını anlatan Julien De Smedt de Kağıthane’nin böyle bir projeyi geliştirmek için ilginç bir bölge olduğunu vurguladıktan sonra, projede kapalı olmasına rağmen açık hissi veren ofisler tasarladıklarını söyledi. Smedt, Premium Kampüs Ofis projesi ile sektörde kalite çıtasının yükseldiğini vurguladı. Mimar Bünyamin Derman da Premium Kampüs Ofis projesi ile Türkiye’ye bir eser kazandırdıklarına inandığını belirtti.

Arsaya Çok Talip Vardı

Arsa sahibi Çelikler Limited Şti Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çelik de gayrimenkul sektörüne adım attıkları bu projede, müşteri memnuniyetine odaklı çalışmaları, kalitesi, projelerine gösterdiği özen nedeniyle tercih ettiklerin FerYapı ile çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını açıkladı. Çelik “FerYapı ile önceki projelerinde müşteri olarak tanıştık. Yaptıkları işe karşı duydukları özen bizi etkiledi. Arsamızla ilgilenen pek çok firma varken biz arsa sahibi olarak FerYapı’ya teklif sunduk. Varılan noktada kararımızın ne kadar doğru olduğunu görüyoruz” diye konuştu.

Premier Kampüs’ün Özellikleri

Premium Kampüs Projesi’nde cep sineması ve seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, her yerde wi-fi, sekreterya temizlik hizmeti, IT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası bulunuyor.

Etiketler

2 yorum

Bir yanıt yazın