İzmir için uluslararası ihale

İzmir Kalkınma Ajansı'nın çıktığı uluslararası ihalenin ilk bölümü tamamlandı, 4 firma sunum için davet edildi.

İzmir Kalkınma Ajansı’nın (İZKA), İzmir’in görsel kimliği, kurumsal kimlik kılavuzu ve marka mimarisinin oluşturulması için çıktığı uluslararası ihalenin ilk bölümü tamamlandı, 4 firma sunum için davet edildi.

İZKA’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, kentsel pazarlama konusunda deneyimli, dünyanın önde gelen şirketlerinin başvuruda bulunduğu ihaleye toplam 16 başvuru yapıldı.

Ön yeterlik değerlendirmesi sonucunda Saffron, Kessels Kramer, Art Grup & Iconic ve Ars Nova Temmuz ayında sunum gerçekleştirmek üzere davet edildi.

İZKA Genel Sekreteri Ergüder Can, ihaleye dünya çapında ün yapmış ve şehir pazarlaması konusunda çok ciddi tecrübeleri olan firmaların katılmış olmasının İzmir adına sevindirici ve gurur verici bir sonuç olduğunu bildirdi.

İzmir’i tanıtmak için çalıştıklarını anlatan Can, EXPO 2020 adaylığının da İzmir’in tanıtımında önem taşıdığını ifade etti.

Başarılı dünya şehirlerinin etkili görsel kimliğe de sahip olduğunu kaydeden Ergüder Can, ”Biz de bütün İzmir’in sahipleneceği ve kullanacağı bir ortak görsel kimlik için harekete geçtik. Umarım bu çalışma İzmir için hayırlı olur” ifadesini kullandı.

Sunum için davet edilen 4 firmanın da uluslararası tasarım ve marka deneyimlerinin olduğu kaydedilen açıklamada, İzmir’in kentsel pazarlama vizyonunun ”En çok ödüllendiren Akdeniz şehri olmak”, ana mesajının ise ”İzmir gizli kalmış cevherleriyle size unutulmaz deneyimler yaşatır” olarak belirlendiği hatırlatıldı.

Etiketler

Bir yanıt yazın