ISVEA Design Talks: WAU Architetti

ISVEA Design Talks'un ilk konuğu WAU Architetti'nin ortakları Cristina Bardelli ve Marco Mancuso. İpek Baycan Magriso'nun moderatörlüğünü yapacağı etkinlik 17 Aralık Perşembe saat 16:00'da başlayacak.

Y. Mimar İpek Baycan Magriso’nun moderatörlüğünü yapacağı, İtalyan mimar Cristina Bardelli ve Marco Mancuso’nun konuk olacağı etkinlikte ISVEA & WAU Architetti iş birliğiyle hayata geçirilen tasarımlar üzerine konuşulacak.

Söyleşi 17 Aralık Perşembe günü saat 16:00’dan itibaren Arkitera’nın YouTube ve ISVEA’nın Instagram hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

ISVEA & WAU Architetti İş Birliği

Moda ve tasarım denilince akla gelen ilk ülke olan İtalya’da doğan ISVEA ürünleri, ülkenin başarılı tasarımcıları ve tasarım stüdyolarının imzalarını taşıyor. ISVEA ürünlerindeki mükemmel tasarım anlayışı, uluslararası prestijli tasarım ödülleri ile tescilleniyor.

ISVEA & WAU Architetti iş birliğiyle hayata geçirilen ColorIsvea, Infinity ve Sott’Aqua Neo koleksiyonlarında da bu anlayış hakim. Ofisin Covid 19 ile birlikte hayatımıza daha baskın bir şekilde giren modern hijyen ihtiyaçlarına en uygun ürün olan seramik malzemeyi kullanarak ürettikleri banyo koleksiyonları; renkli, teknolojik olarak son derece gelişmiş ve modern bir tasarıma sahip.

Seramik malzemeler de yeni malzemeler keşfetmenin, yeni teknolojiler ile yeni sanitasyon sistemleri yaratmanın yanı sıra, tekrar güvenli bir şekilde bir araya gelme umudunun, inşa edilen çevrenin olumlu bir şekilde yeniden düşünülmesini sağlayacak bu eğilimin bir parçası.

ISVEA: www.isveabagno.it/

ISVEA Instagram: https://www.instagram.com/isvea1962italia

WAU Architetti: wauarchitetti.com/

Etiketler

Bir yanıt yazın