İstinye Üniversitesi 2019-2020 Bahar Dönemi UZEM Öğrenci Projeleri Seçkisi

İstinye Üniversitesi 2019-2020 Bahar Dönemi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğrenci Projeleri Seçkisi bu yıl Behance üzerinden yayında.

Tüm Dünyada ve ülkemizde etkilerini gördüğümüz pandemi süreci dolayısıyla 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemini uzaktan eğitim ile tamamlayan İstinye Üniversitesi’nin, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerine ait proje seçkisinin yer aldığı Behance profiline https://www.behance.net/isuicmimarlik linkinden ulaşılabilir.

Seçkide İstinye Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin projeleri yer alıyor. Proje 4, Proje 2, Projeye Giriş 2, Strüktür, Anlatım Teknikleri ve Tasarım ve Mekân Algısı derslerindeki çalışmalardan seçilmiş projelerde farklı konular ele alındı: Proje 4 dersinde Kasımpaşa Mevlevihanesi’nin yeniden işlevlendirilmesini konu edinen 3. sınıf öğrencileri Strüktür dersinde fuar stand tasarımına yönelik projeler gerçekleştirdiler. 2. sınıf öğrencileri Proje 2 dersi kapsamında mağaza tasarımını ele aldılar. 1. sınıflar ise Projeye Giriş dersinde ıslak hacimler üzerine çalışmalar ortaya koydu.

Etiketler

Bir yanıt yazın