İstanbul’dan Londra’ya Sıçrayan Muk Design, London Design Fair 2017’de

Üreten beyinler için akıl defterleri, büyüklere oyuncaklar üreten Muk Design'ın yeni ürünleri 21-24 Eylül 2017 tarihlerinde gerçekleşecek olan Londra Tasarım Fuarı’nda takipçileriyle buluşacak.

Tasarım, sanat ve diğer yaratıcı disiplinleri yücelten; defter, oyuncak, yazı tipi, baskı, websitesi ve aksesuarlar tasarlayan Muk, ayrıca sanat ve kültür kurumlarıyla da çalışarak, onlar için görsel kimlik, kurumsal kırtasiye ve ürün koleksiyonları hazırlıyor. 2012 yılında İstanbul’da kurulan, butik bir defter atölyesi olarak çalışmalarına başlayan Muk, daha sonra merkezini İstanbul’dan Londra’ya taşımış.


Muk Design’in kurucu ve kreatif direktörü Elif Gürbüz Muk’un misyonunu “yaratıcı beyinleri yüceltmek ve onları en doğru araçlarla donatarak potansiyellerini gerçekleştirmeye cesaretlendirmek” olarak tanımlıyor.

Daha fazlası için Muk Design’ı Londra Tasarım Fuarı’ndaki T3C salonunda N29 nolu standında ziyaret edebilir; daha fazla bilgi için ise www.londondesignfair.co.uk/visit adresinden alabilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın