İstanbul Yeni Havalimanı’nda GROHE Ürünleri Tercih Edildi

GROHE, IGA İstanbul Yeni Havalimanı’na, bina ömrü ile eşdeğer kullanım süresi olan dayanıklı, su tasarrufu sağlayan Rapid SL rezervuar ile geliştirilen "Urinal Temperature Sensor" pisuarı temin edecek.

3. havalimanının havalimanı WC’leri için GROHE’nin bina ömrü ile eşdeğer kullanım süresi olan ürünleri kullanılacak. Duvar içine monte edilen ve çok uzun yıllar aynı kalitede performans sergileyen, su tasarruflu Rapid SL gömme rezervuarları GROHE’nin IGA İstanbul Yeni Havalimanı’nda kullanılacak.

GROHE’nin IGA İstanbul Yeni Havalimanında kullanılacak olan Rapid SL rezervuarları 6 litrelik ve 3 litrelik çift kademeli kumandasıyla Ne kadar su tüketeceğini seçme olanağı sunarak su tasarrufu sağlıyor. Akıllı montaj seçeneklerine sahip GROHE Rapid SL rezervuarların bir diğer özelliği de doldurma ve boşaltma gruplarında bütün conta aksamların silikonlu olması nedeniyle çok daha uzun süreli kullanım ve su tasarrufu sağlaması. 

Urinal Temperature Sensor pisuarları ise sıcaklık değişimi ile devreye giren ve yıkama yapan sensörü sayesinde sifonu otomatik olarak çalıştırıyor. Pisuardaki su ortam sıcaklığındayken, idrar sifondaki suyun sıcaklığını arttırıyor ve sifona monte edilen sensör, sıcaklık farkını tespit ediyor. Sensör belirli bir sürede sıcaklık farkı tespit ettiğinde, solenoid açılıyor ve yıkama yapılıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın