Isola Design: ANATOLIA 7-12 Kasım 2023 Tarihleri Arasında İzleyicilerle Buluşuyor

Dubai Design Week'te Türk tasarım platformu: Isola'dan "ANATOLIA" 7-12 Kasım 2023 tarihleri arasında izleyicilerle buluşuyor.

Dijital ve fiziksel tasarım platformunun yaratıcısı Isola, 7-12 Kasım 2023 tarihleri arasında Dubai Tasarım Bölgesi’nde düzenlenecek olan Dubai Design Week’e üst üste ikinci kez katılıyor.

Dubai girişimi, Londra Design Festival ve Eindhoven’daki Dutch Design Week’e katılarak Isola tasarım topluluğunu uluslararası izleyicilerle buluşturmayı amaçlayan daha geniş bir projenin parçası.

60’tan fazla tasarımcı, yaratıcı, zanaatkâr ve tasarım stüdyosu, Isola tarafından tasarlanan üç sergiden birinde çalışmalarını sergilemek üzere Arap Emirlikleri’ne gidecek: Anatolia, Nothing Happens if Nothing Happens ve RETHINK: A Materials Experience.

Özellikle Isola’nın ortak kurucusu ve kreatif direktörü olan Elif Reşitoğlu, köklerinden ilham alarak tasarım dünyasına katkıda bulunuyor ve bu yılın sergisi olan “ANATOLIA”, Anadolu kültürünün benzersiz etkilerini kutlayan bir sergi olarak karşımıza çıkıyor. Sergi, geleneksel ve çağdaş tasarımı bir araya getirerek 25’ten fazla tasarımcı, yaratıcı, zanaatkâr ve stüdyonun katılımını sağlıyor.

2017 yılında Milano’da kurulan Isola, sürdürülebilirlik, yenilik ve el işçiliği konularında öne çıkan dünyanın ilk dijital ve fiziksel tasarım platformu, aynı zamanda da Milan Design Week’teki Isola Design District’in kurucuları. Platform, uluslararası ve yerel umut vadeden tasarımcıları destekleyerek, kısa sürede Milan Design Week’in resmi platformlarından biri haline geldi.

 

 

Etiketler

Bir yanıt yazın