Iskarta Ahşaptan Milano Tasarım Haftası’na: Wood You Believe?

Carlo Ratti Associati ve Italo Rota'nın ortaklaşa hayata geçirdiği Wood You Believe? isimli proje Milano Tasarım Haftası 2023'te sergilenecek.

CRA ve Italo Rota, %100 geri dönüştürülmüş keresteden üretilen ahşap panellerin dünya lideri üreticisi Gruppo Saviola için dört ton atık ahşap ürünü döngüsellik temalı bir pavyona dönüştürüyor. “Wood You Believe?” adlı proje Milano Tasarım Haftası 2023’te sergilenecek ve mobilya atıklarının iç mekanlar için nasıl özelleştirilmiş malzemeler haline gelebileceğini gösterecek.

CRA-Carlo Ratti Associati ve mimar Italo Rota, Milano Tasarım Haftası’na ilk kez katılan tamamen geri dönüştürülmüş ahşap panel üreticisi Gruppo Saviola için bu enstalasyonu kurguladı.

“Wood You Believe?” başlığıyla pavyon, panellere dönüşen birkaç ton ıskarta ahşap mobilyadan oluşuyor ve ahşap atıkların yeniden kullanımının sürecini sergiliyor. Panellerin iç yüzeylerinde, yeni dokular yaratmak için dijital baskının potansiyeli vurgulanıyor. Proje 18-23 Nisan 2023 tarihleri arasında Fiera Milano’da (Pavilion 10, C04) sergilenecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın