iPhone ve iPod Touch için Hazırlanmış İlk Resmi Bauhaus Uygulaması Artık App Store’da.

20. yüzyılın en önemli sanat okulunun tarihi ve müzenin stoklarına genel bir bakış sağlayan Bauhaus Arşiv uygulaması, Bauhaus mimarisi ve "Klasik Modernizm'in Kökenleri, Bauhaus Koleksiyonu" sergisini içeriyor.

Uygulamada 100’den fazla Bauhaus sanatçısının eserlerinin görüntülerinin yanı sıra ziyaretçiler için faydalı bilgileri de içeriyor. Uygulama tonwelt professional media tarafından geliştirildi ve ücretsiz olarak temin edilebiliyor.

Bauhaus Arşiv İletişim Direktörü Ulrich Weigand, “Varoluşundan bu yana Bauhaus, her zaman yenilik ve ilerleme göstererek yükseldi. Bu nedenle, Bauhaus Arşivi / Tasarım Müzesi sadece belge, katalog oluşturmayıp okulun geçmişini de koruyor. Sergilerimiz Bauhaus’un bugünün dünyasındaki önemini görsel ifadesini veriyor ve çağdaş tasarım ile mimarlıktaki geçerli bir söylem içindeki yoğunlaşan katılımımız ile gelecek için Bauhaus fikrinin önemini vurgulamak istiyoruz,” dedi ve ekledi “Bu gelişmeler ışığında, ziyaretçilerimiz için bir uygulama sunmak için yeni teknolojilerden hızlı bir şekilde yararlanmak bizim için özellikle önemli. Şu anda kendi uygulamasına sahip olan Berlin’deki ilk müzelerden biri.”

Etiketler

3 yorum

Bir yanıt yazın