İnanlar’dan Yeni Bir Terrace Projesi

İnanlar’ın Terrace konseptiyle tasarladığı projelerinin dördüncüsü olan ve Bomonti-Feriköy hattında konumlanan Terrace Feri, Terrace Fulya’dan sonra, İnanlar’ın şehir merkezindeki 2. projesi.

Tarihi bir yerleşim bölgesinde yükselen Terrace Feri, Mimar Harun Senegör’ün imzasıyla bölgenin sosyal dokusu dikkate alınarak, geleneksel çizgilerle, modern mimari anlayışın bir araya gelmesiyle tasarlandı.

Yeni bir mimari ve aydınlatma sistemi ile tasarlanan Terrace Feri, 13.481 m2’lik inşaat alanı üzerinde 2 blokta 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplamda 85 daireden ve 3 ticari alandan oluşuyor. Projenin Mayıs 2012 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Terrace Feri içerisinde kulüp, yaz-kış kullanıma uygun yüzme havuzu, fitness center, yoga, pilates stüdyosu, sauna, çocuk oyun odası, home theatre sistemiyle donatılmış çok amaçlı lounge bulunuyor.

Projenin Mimarı Harun Senegör: “Terrace Feri’de yeni evli çiftlerden çok çocuklu ailelere kadar herkese uygun yaşam alanları var.”
Farklı aile tiplerinin bir arada yaşamasına uygun planlanan proje için Senegör, dileyenlerin sosyal tesislerde biraraya gelmek istediklerini bu nedenle de Terrace Feri’de kompakt yaşanabilir bir proje ürettiklerini sözlerine ekledi. Senegör, ‘Bu anlamda İnanlar’la da çok güzel bir sinerji oluşturduk. İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan aynı zamanda mimar olduğu için yatırımcı ve tasarımcı uyumu mükemmel bir projeyi hayata geçirdik.’ dedi.

Serdar İnan: ‘Dünya Başkenti olmaya aday İstanbul’un ruhuna uygun projeler geliştiriyoruz’
İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Türkiye’nin dünyadaki gayrimenkul sektöründe 2. sırada yer aldığını belirterek, İnanlar olarak her zaman İstanbul’un ruhuna ve yeni yaşam beklentilerine yönelik projeleri hayata geçirdiklerini, Terrace Feri’nin de hem kentin merkezinde olmasıyla dinamizmi, hem de içindeki bahçesi ve dinlenme alanlarıyla huzuru ve dinginliği sunmasıyla İstanbul’un yeni trendi olmaya aday olduğunu belirtti.

İnanlar Hakkında
1965 yılında İstanbul’da kurulan ve bugüne kadar İstanbul genelinde 200’ün üzerinde projeye imza atan, ISO 9001:2000 kalite sertifikasına sahip İnanlar, metropollerdeki yeni yaşam eğilimlerine doğa içinde müstakil konforundaki butik siteler ve şehrin kalbindeki rezidans projeleriyle yanıt vermeyi hedefleyen tasarımlar üretiyorlar.

Etiketler

Bir yanıt yazın