İMİB Doğal Taş Söyleşileri’nin Yeni Konuğu Han Tümertekin

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) organizasyonu ile düzenlenen online söyleşi serisinin 25 Kasım Çarşamba saat 16:00’daki konuğu Han Tümertekin olacak. Söyleşide ele alınacak yapılar Mimarlar ve Han Tümertekin tarafından tasarlanan Türkiye Cumhuriyeti Misyon Binaları Strazburg ve Angelos Organik Zeytinyağı Tesisi.

Yasemin Şener moderatörlüğünde düzenlenen, farklı mimarların konuk olduğu İMİB Doğal Taş Söyleşileri Arkitera’nın YouTube ve Facebook hesaplarında canlı olarak yayınlanıyor.

Söyleşi serisinin 25 Kasım Çarşamba saat 16:00’daki konuğu Han Tümertekin olacak. Söyleşide ele alınacak yapılar Mimarlar ve Han Tümertekin tarafından tasarlanan Türkiye Cumhuriyeti Misyon Binaları Strazburg ve Angelos Organik Zeytinyağı Tesisi.

Sohbeti aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

Angelos Organik Zeytinyağı Tesisi

“Angelos Organik Zeytinyağı Tesisi genel olarak araları yerel taş ile işlenmiş çelik bir çerçeveden meydana gelmektedir. Beton, galvanizli çelik, bakır ve doğal taş malzemeleri kullanılan yapı, üretim alanının dışında kamusal alan olarak bir ‘dükkan’, özel alan olarak da bir de ‘misafirhane’ içermektedir.”

Türkiye Cumhuriyeti Misyon Binaları Strazburg

“Strasbourg Türk Misyon Binaları Parc de l’Orangerie’nin karşısında, kanal kıyısındaki bir arsada yer alıyor. Kompleks konsolosluk ofisleri, konsolosluk hizmet binası, konsolos rezidansı ile Avrupa Konseyi Daimi Temsilciliği binalarından oluşuyor ve 44.000 metrekare yapılı alana sahip.”

Etiketler

Bir yanıt yazın