İkikerebir Mimarlık, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi Projesindeki Gelişmeleri Aktardı

Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi Mimari Proje Yarışması'nda birinci ödülü kazanan İkikerebir Mimarlık, uygulama projesinin hazırlanması ve kontrollük hizmetleri için sözleşmeyi imzaladı.

İkikerebir Mimarlık’ın kurucularından Kutlu Bal, birincilik ödülünü kazandıkları Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi Mimari Proje Yarışması’nın ardından projelerinin inşa edilmesi yolundaki son gelişmeleri aktardı.

Yarışmanın ardından jüri ve belediye yetkililerinin katılımıyla yapılan toplantıda jürinin, yarışma tutanaklarında belirttiği tavsiyeleri de içeren revizyon taleplerinin görüşüldüğünü belirten Bal, mutabakat sağlandıktan sonra avan projenin son hali ve proje-kontrollük bedelleri üzerinden anlaşmaya varıldığını söyledi. 6 aylık proje hazırlanması süreci ve sonrasında yapılacak kontrollük hizmetleri için sözleşmeyi imzaladıklarını ifade eden Bal, yapılan revizyonlar ile bina kaplama malzemelerinde, salonlarla ilgili teknik ihtiyaçlar doğrultusunda değişiklikler olduğunu, projeye ek atölyelerin eklendiğini ve peyzajda öngörülen havuzların ise iptal edildiğini aktardı.

Yarışma projesini buradan inceleyebilirsiniz.

1. Ödül (İkikerebir), Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi Mimari Proje Yarışması

Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi Mimari Proje Yarışması

Etiketler

Bir yanıt yazın