IKEA ve Lego İş Birliğinde Yeni Seri: BYGGLEK

IKEA ve LEGO iş birliğinin uzun zamandır beklenen sonuç ürünü bugün görücüye çıktı. İki marka, BYGGLEK adlı eğlenceli bir depolama çözümü oluşturmak için güçlerini birleştirdi.

LEGO’dan bir dizi saklama kutusu ve özel bir LEGO yapım parçası setinden oluşan yeni BYGGLEK koleksiyonu, oyunu teşvik etmeyi ve saklama eşyalarına daha fazla eğlence katmayı amaçlıyor.

BYGGLEK koleksiyonu, 1 Ekim’den itibaren Avrupa’daki (Rusya hariç) ve Kuzey Amerika’daki mevcut IKEA perakende kanallarında sunulmaya başlayacak.

Oyunun hem evi hem de dünyayı daha iyi bir yer haline getirdiğine dair güçlü bir inanca sahip olan IKEA ve LEGO, çocukların ve yetişkinlerin birlikte keyif alabilecekleri pratik ama eğlenceli bir deneyim yaratırken, günlük yaşamda oyun oynamanın önündeki engelleri ortadan kaldırma fikriyle yola çıktı.

Oyun, çocukların öğrenmesi, büyümesi için en sezgisel ve güçlü yol. Bununla birlikte, çocuklar ve yetişkinler evde oyun ve yaratıcılık söz konusu olduğunda bazen farklı görüşlere sahip. Yetişkinlerin genellikle bir yapı oluşturma ve organize etme ihtiyacı duydukları yerlerde, çocuklar doğal olarak oynamak, duraklamak ve sonra tekrar oynamak istedikleri uyarıcı ve yaratıcı bir ortam görürler. 

Oyun sırasında çocukların yaratıcı alanlarını toparlarken ve yeniden düzenlerken, sadece oyunları değil, aynı zamanda yaratıcı ifadeleri de bozuluyor. Bu nedenle, kendisi de eğlenceli bir oyun deneyimi sunan bir depolama çözümü oluşturmak istedik. BYGGLEK kutuları üstte ve ön tarafta LEGO bağlantı parçaları ile donatıldığından, çocuklar saklama kutularını LEGO yapılarının bir parçası olarak entegre edebilirler. Hikayelerini içlerinde saklayabilir ve kreasyonlarını gururla sergileyebilirler.

BYGGLEK serisi 4 farklı üründen oluşuyor:

  • 1 set 3 küçük kutu
  • 2 set daha büyük kutu
  • 1 set LEGO tuğlası

Kapakta ve ön tarafta kullanılan girinti-çıkıntılar LEGO sisteminin bir parçası olduğundan BYGGLEK, LEGO öğeleriyle birlikte kullanılabiliyor.

“IKEA’da her zaman oyunun gücüne inanıyoruz. Oyun keşfetmemize, denememize ve hayal etmemize izin veriyor. Yetişkinlerin sık sık karmaşa gördüğü yerlerde, çocuklar teşvik edici bir yaratıcı ortam görüyor. BYGGLEK, dünyanın dört bir yanındaki evlerde daha yaratıcı bir oyun sağlamak için bu iki görüş arasındaki boşluğu kapatmaya yardımcı olacak. Ayrıca BYGGLEK koleksiyonu, diğer IKEA ürünleriyle mükemmel bir şekilde eşleşerek çocuklarınızın yaratıcılığının evde güzel ve benzersiz bir dekorasyon parçası haline gelmesini mümkün kılıyor.”
IKEA’nın tasarımcısı Andreas Fredriksson

“BYGGLEK kutudan daha fazlası. Depolama ve oyun iç içe geçmiştir. BYGGLEK ailelere, günlük yaşamlarında daha fazla oyun için alan yaratmaya yardımcı olan, yaratıcılığı besleyen ve birlikte daha fazla eğlenmeyi mümkün kılan bir ürün yelpazesi sunuyor. BYGGLEK, tıpkı LEGO Sistemi gibi sonsuz olasılıklarla ilgili.”
LEGO’nun tasarımcısı Rasmus Buch Løgstrup

Etiketler

Bir yanıt yazın