III. PMOGenç Tasarım ve Uygulama Öğrenci Yarışması’na Başvuru Süreci Başladı

6-9 Eylül 2023 tarihleri arasında Sapanca'da düzenlenecek olan PSB Anatolia 2023 Fuarı'nda, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından III. PMOGenç Tasarım ve Uygulama Öğrenci Yarışması düzenlenecek.

5 Eylül 2023 Salı günü başlayarak 9 Eylül 2023 Cumartesi günü tamamlanacak III. PMOGenç Tasarım ve Uygulama Öğrenci Yarışması, farklı üniversitelerden peyzaj mimarlığı bölümlerinin 2., 3. ve 4. sınıflarında eğitim gören PMOGenç üyesi öğrencilerin katılabileceği 6 kişilik ekipler halinde yapılacak. Her ekip için 25 m² alan tahsis edilerek, eşit miktarda malzeme teslim edilecek ve ekiplerden kendilerine ait alanlarda hem tasarım hem de uygulamaları yapmaları istenecek.

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından yapılan yarışma çağrısı şu şekilde:

III. PMOGenç Tasarım ve Uygulama Öğrenci Yarışması`na katılım kontenjanla sınırlı olması sebebiyle katılımcılar başvuru sırası ve bölgesel eşit dağılım ilkesine göre belirlenecek. Yarışmaya katılmak için başvuru yapması halinde 6 kişilik +1 yedek katılımcı listesinin ve ekip başının isim, iletişim bilgilerinin en geç 7 Temmuz 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar Bölüm Başkanlığı tarafından Odamıza iletilmesi gerekiyor.

Her üniversiteden yalnızca bir ekibin yarışmaya katılabilecektir. Her ekip üyesine katılımcı belgesi verilecek ve ilk üçe giren yarışmacılara Odamızın belirleyeceği bir ödül takdim edilecektir. Katılımcıların Sakarya iline geliş-gidiş ulaşım masrafları kendilerine ait olup, yarışma süresi içerisindeki (5-9 Eylül 2023) konaklama, yemek ve konaklama yeri – yarışma alanı transfer masrafları karşılanacaktır.

Başvurular Bölüm Başkanlıkları aracılığı ile yapılacaktır. Yarışmaya katılmak isteyen PMOGenç üyelerimizin Bölüm Başkanlıklarıyla iletişime geçmesi gerekmektedir.

Etiketler

Bir yanıt yazın