Ideal Standard, Fuorisalone 2016’ya Katılıyor

Ideal Standard, Milan Tasarım Haftası bünyesinde düzenlenen ve dünyaca ünlü markaların deneysel çalışmalarını sergilediği Fuorisalone’ye ilk kez katılıyor.

Fuorisalone’de ziyaretçilerin hafifliği ve tasarımın üzerindeki etkisini keşfedeceği “Hafifliğin alanları tasarlaması” adlı bir sergi düzenleyecek olan Ideal Standard, bu sergi için ”Kültürlerin yeni Müzesi” olarak adlandırılan MUDEC’i seçti. MUDEC’in bulunduğu Tortona, Milano moda ve tasarım endüstrisinin kültürel buluşma noktası ve Fuorisalone faaliyetleri için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer olarak da ifade ediliyor.

Ideal Standard Grup Pazarlama Direktörü Maurizio de Palma ilk kez katılacakları Fuorisalone ile ilgili çok heyecanlı olduklarını ifade etti; “Uluslararası müşterilerimizle ve paydaşlarımızla buluşarak hafiflik hikayemizin dünyasını anlatma fırsatı olan Fuorisalone’ye katılmaktan gurur duyuyoruz. Gelişen şehirdeki kültürlerin tarihini inceleyen yeni müze olma özelliğinden dolayı MUDEC’i seçtik. Bu kombinasyon bize çok şey anlatıyor; geleneğin üstüne kurulan yeni tasarımlar. Ideal Standard ekibi, Tasarım Haftası boyunca Milano’da bu yaratıcı enerjiden ilham alarak ürünlerinin etrafında bir araya gelecek.”

Etiketler

Bir yanıt yazın