Hudson Square Yenilenme Projesi Tamamlandı

Hudson Street; MNLA; New York, NY
Resmi orijinal boyutunda göster

Hudson Street; MNLA; New York, NY
Resmi orijinal boyutunda göster

Freeman Plaza ; New York NY : Landscape Architect: MNLA
Resmi orijinal boyutunda göster

Hudson Street; MNLA; New York, NY
Resmi orijinal boyutunda göster

Hudson Square Yenilenme Projesi Tamamlandı

Mathews Nielsen Landscape Architects (MNLA), Hudson Square Business Improvement District'in, masterplanındaki dört önemli projeyi tamamladı.

Hudson Square BID, NYC Department of Transportation ve NYC Economic Development Corporation ortaklığında hazırlanan proje, bir zamanlar endüstriyel alan olan, şehir merkezindeki bu alanı sosyal, ekonomik ve çevresel olarak geliştirmeyi planlıyor. Bugün bu alan, iletişim, yeni medya ve tasarım şirketlerinde 60.000’den fazla profesyonele ev sahipliği yapan, şehrin dinamik yaratıcı endüstrilerinin merkez üssü durumunda.

Hudson Street’in Yeniden İnşası

Proje, 2022’de tamamlandı. Caddeyi büyük bir ana caddeye dönüştüren proje, kaldırımları 1,5 metreye kadar genişletirken cadde boyunca  yaya, bisiklet ve araç trafiği güvenliğini artırmak, büyük bir bulvara dönüştürmek gibi yeni fonksiyonlar ekliyor. Cadde boyunca 8.000 metrekareden fazla ağaç, çalı ve çok yıllık bitki dikilmiş, yağmur suyunun tutulmasını en üst düzeye çıkaran ve ağaçları daha sağlıklı olmasını sağlayan sürekli ağaç çukurları ve geçirgen kaldırım taşları kullanan Hudson Square Standard uygulanmış.

Hudson Square Yenilenmesi

Proje 2022’de tamamlandı. Proje, hem yeni hem de mevcut olmak üzere 500 ağaçtan oluşan, bölge için imza niteliğinde, sürdürülebilir bir sokak manzarası sağlıyor. Yapısal toprak, gözenekli agrega, geçirgen döşeme taşları ve ayırt edici ağaç koruyucuları için yakalanan yağmur suyundan, artan biyokütleden birleştiren sistemden hem ağaçlar hem de şehir yararlanıyor.

Spring Street Park

Proje, 2018’de tamamlandı. Hudson Meydanı’na giriş kapısı olan bu yarım dönümlük üçgen şeklindeki açık alan, hem bölge çalışanları hem de bölge sakinleri için dinlenme için çeşitli aktiviteler ve aktif alan barındıracak şekilde yeniden tasarlandı.

East ve West Freeman Plaza

Proje, 2013 ve 2014’te tamamlandı, 2018 ve 2021’de yenilendi.

Holland Tunnel’in yaklaşım güzergahı arasındaki kullanılmayan alanlar, öğle yemeği, yoga, müzik etkinlikleri gibi birçok aktivite sunan geniş, güneşlikli yeşil alanlara dönüştürüldü. Etkinlikler için sentetik bir çim yüzey ve solar Wi-Fi şarj istasyonları kullanıma sunuldu.

Etiketler

Bir yanıt yazın