Hilton Garden Inn İstanbul’da

Kapılarını bugün misafirlerine açan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, İstanbul'un tarihi mekanları ve eğlence merkezlerinin yakınında yer alıyor.

Hilton Worldwide, Türkiye’de hızla büyüyen portföyündeki dördüncü Hilton Garden Inn olan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn’un bugün açıldığını duyurdu. Adını Haliç’ten alan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, Avrupa yakasının eğlence ve alışveriş merkezi Beyoğlu’na yaklaşık altı kilometre mesafede yer alırken büyüleyici eski İstanbul’un tarihi mekanlarına; Osmanlı sarayları ve eşsiz Haliç kıyısındaki parklara yakın konumu ile şehrin içinde konaklama imkanı sunuyor. Modern ve çağdaş çizgiler taşıyan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn İstanbul’un ana ticaret bölgesi olan Levent’in yaklaşık 8 kilometre güneyinde, İstanbul Atatürk Havalimanı’na ise yaklaşık 18 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Otel, kentin önemli bir toplantı ve etkinlik alanı olan Haliç Kongre Merkezi’ne ise yürüme mesafesinde.

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, 210 odası ve çağdaş tasarıma sahip lobisi ile misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Otelde aynı zamanda 24 saat açık bir iş merkezi, her yerde ücretsiz Wi-Fi internet erişimi, uzaktan yazdırma imkânı, Garden Sleep Sistemi yatakları ve Herman Miller tarafından tasarlanmış ergonomik Mirra® sandalyeleri bulunuyor. En büyüğü 250 kişi kapasiteli, toplam 400 kişilik sekiz toplantı salonuna sahip olan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, toplantı salonlarında birinci sınıf görsel-işitsel (AV) hizmeti sunuyor.

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, aynı zamanda uluslararası alanda kabul gören LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) yeşil bina belgelendirme programı çerçevesinde en gelişmiş çevresel verimlilik özelliklerine sahip. Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn LEED Gold özellikleri kapsamında geri dönüştürülmüş inşaat malzemeleri uygulaması, su tasarruf ve verimlilik sistemleri, bisiklet park yerleri, açık alanların olabildiği kadar geniş tutulması ve iyileştirilmiş soğutma yönetimi gibi özelliklere sahip.

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn’un açılışı ile ilgili olarak, Hilton Garden Inn Küresel Başkanı Adrian Kurre, “İstanbul’da ilk otelimizi açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hilton Garden Inn markamızı Türkiye’de konumlandırmak için 2010 yılından beri çalışmalarımızı sürdürüyorduk; bugün itibariyle her biri önemli yerlerde dört otelimiz misafirlerimize hizmet veriyor. Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn’u ziyaret edecek misafirlerimiz, bu eşsiz güzellikteki 24 saat canlı şehrin tadına doyasıya varabilecekleri gibi hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden misafirlere hitap eden ekonomi markamız olan Hilton Garden Inn’in hizmet kalitesiyle de tanışmış olacaklar” dedi.

Otel içerisinde, dünya ve Türk mutfağından örnekler sunan Sumac Grill restoran dışında bir lobi bar ile sağlıklı atıştırmalıklar, tatlılar ve sıkma içeceklerle hizmet veren 24 saat açık Pavillion Pantry bulunuyor. Yine 24 saat açık olan fitness salonu dışında kendi odasında rahatça egzersiz yapmak isteyenler için de Hilton Garden Inn Stay Fit Kit opsiyonu mevcut.

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn Genel Müdürü Cemal Hoşgül, otelin açılışıyla ilgili “Misafirlerimizi Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn’da ağırlayarak onları Türk misafirperverliği ve dünyaca ünlü Hilton Garden Inn’in bütün özellikleriyle tanıştırmak için sabısızlanıyouz” dedi.

2011 içerisinde şimdiden beş otel açan Hilton Worldwide yıl sonuna kadar beş otel daha açmayı planlıyor. Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn Türkiye’de Hilton Worldwide’ın 18’inci oteli olarak faaliyete geçerken en son açılan oteller arasında Hilton Garden Inn Şanlıurfa, DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda, DoubleTree by Hilton Istanbul – Old Town, ve DoubleTree by Hilton Avanos – Cappadocia yer alıyor. Yılın geri kalanında açılacak oteller ise Hilton Garden Inn Mardin, Hampton by Hilton Ordu’nun yanı sıra Hilton Bursa ve Hampton by Hilton Bursa – Hilton Worldwide’ın Türkiye’deki ilk çift markalı oteli olacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın