Herkes İçin Mimarlık 8 Yaşında!

"Katılımcı mekanizmaları teşvik ederek toplum yararına ve toplumla birlikte çalışan bir mimarlık ortamı oluşmasına katkı sağlamak" için 8 yıldır çalışan Herkes İçin Mimarlık Derneği, bağış ve desteklerinizi bekliyor.

Derneğin destek çağrısını aşağıdan takip edebilirsiniz:

8. yaşımızda birlikte inşa süreçlerinde ihtiyacımız olan matkap, daire testere, dekupaj, taşlama, kaynak ve zımpara makineleri gibi aletler için herkesi derneğimize destek vermeye çağırıyoruz.

8 yıldır Türkiye’de ve Dünya’nın farklı yerlerinde, kırsal ve kentsel alanda, çocuklarla, kadınlarla, mahallelilerle, yerel örgütlenmelerle, sivil toplum kuruluşları, resmi ve özel kurumlarla, öğrencilerle ve farklı mesleklerden kişilerle birlikte projeler, atölyeler, sergiler ve etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar beraber çalıştığımız ve destek olan herkese teşekkür ederiz. Bundan sonra da işlerimize devam edebilmek için bağışlarınız çok önemli.

Alet bağışlarınızı ayni olarak yapabilir ya da bu bağlantıdan maddi katkıda bulunabilirsiniz. Bizimle sosyal medya hesaplarımızdan ya da info@herkesicinmimarlik.org adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Hep birlikte nice 8 yıllara!

Etiketler

Bir yanıt yazın