Hayata Geçirilecek 3 Yarışma Projesinde Son Durum Ne?

Son dönemde sonuçlanan yarışmalarla elde edilen projeler, inşa sürecinde hangi aşamadalar?

Çanakkale Karasal-Sayısal Yayın Kulesi İhale Sürecinde

Uluslararası ve önseçimli olarak açılan Çanakkale Karasal-Sayısal Yayın Kulesi Mimari Proje Yarışması’nın 25 Şubat 2014’te sonuçlanmasının ardından Powerhouse Company ve IND [Inter.National.Design]’ın 1. ödülü kazanan projeleri için 9 Nisan 2014’te Çanakkale İl Özel İdaresi ve müellifler arasında sözleşme imzalandı. Yapının inşası için gerekli izin süreçleri tamamlandı. İdare ihaleye hazırlanıyor.

Gökçeada Lise Kampüsü İçin Sözleşme İmzalandı

Çanakkale Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan, Temmuz 2014’te sonuçlanan Gökçeada Lise Kampüsü Mimari Proje Yarışması’nda 1. ödülü PAB Mimari Tasarım ekibinin (Ali Eray, Burçin Yıldırım, Pınar Gökbayrak) projesi almıştı. Yarışma sonrası yapılan görüşmelerin ardından 11 Mart 2015 tarihinde İdare ve proje müellifleri arasında sözleşme imzalandı. Uygulama projelerinin Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Gazipaşa Belediye Hizmet Binası İhale Hazırlık Aşamasında

2013 yılı Mart ayında açılan Antalya Gazipaşa Belediye Hizmet Binası Ticaret Merkezi Ulusal Mimari Proje Yarışması, Haziran 2013’te sonuçlanmıştı. Tolga İltir, Bekir Ufuk Yıldırmer, Emre Yalçın, Servet Seden Çakıroğlu’ndan oluşan tasarım ekibi, imzalanan sözleşmenin ardından Ekim 2014’te uygulama projelerini teslim etti. Projenin ihale süreci için Belediye henüz hazırlık aşamasında. 

Etiketler

Bir yanıt yazın