Halis Toprak, Toprak Center Binasını Satıyor!

Halis Toprak, İstanbul Beşiktaş'taki Toprak Center'ı bu defa kendisi satacak.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun daha önce iki kez satışa çıkardığı Toprak Center binasının satışı için gazetelere ilan veren Halis Toprak, ihaleyi 15 Eylül’de gerçekleştireceğini duyurdu.

Halis Toprak gazetelere verdiği ilanda, Toprak Center Binasını satacağını duyurdu. İlanında “Aziz alıcıların ihaleye katılmalarından çok mutlu olacağız diyen” Halis Toprak, ilanında İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi Abbasağa Mahallesi Ihlamur Yıldız Caddesi’ndeki iki büyük bloktan oluşan Toprak Center Binası’nın Halis Toprak ve Toprak Ailesinin rızası, muvafakati ve isteğiyle satılacağını bildirdi.

Toprak Center binasının yüzde 50’si peşin, yüzde 50’si de 31 Ocak 2012 vadeli bANKA teminat mektubu ile faizsiz satılacağına dikkat çekilen ilanda, ilgilenenlerin tekliflerini en geç 9 Eylül 2011 Cuma gününe kadar yazılı olarak bildirmeleri gerektiği vurgulandı. Gelen teklifler değerlendirilerek isteklilerin 15 Eylül 2011 Perşembe günü saat 14. 00’te Toprak Center Binası’nda yapılacak ihaleye davet edileceğinin belirtildiği ilanda, ihaleye katılacakların en geç ihale günü ihale saatine kadar 1 milyon Dolar tutarında bANKA teminat mektubunu teminat olarak vermelerinin gerekli olduğu bildirildi.

Toprak Center binası daha önce TMSF tarafından iki kez satışa çıkarılmıştı. Toprak Grubu açtığı davalar sonrasında Danıştay satış kararının yürütmesini durdurmuştu. Toprak Grubu’ndan yapılan açıklamada Toprak Grubu’na ait İstanbul Beşiktaş’taki Toprak Center Binası’nın Halis Toprak imzalı satış ilanının bugünden itibaren başka gazetelerde de yayınlanacağı bildirildi.

Etiketler

Bir yanıt yazın