Grundfos çalışanlarıyla değer birliği yapıyor

Tüm çalışanlarıyla birlikte “yeşil” bir şirket olan Grundfos, düzenlediği Marka Günü’nde çalışanlarını aktif olmaları ve sorumluluk almaları için bir kez daha cesaretlendirdi.

Geçen bir yıl içinde Grundfos çalışanları çevre, sağlık ve güvenlik iyileştirmeleri konularında 4000’i aşkın öneride bulunmuş ve 3000’den fazlası uygulamaya alınmıştı.

Pompa sektörünün öncü kuruluşlarından dünyaca ünlü Grundfos, marka değerini güçlendirmek için düzenlediği Marka Günü’nde çalışanlarını bir araya getirdi. Marka Günü’nde çalışanların da aktif katılımıyla güçlü bir marka olmanın önemi, Grundfos markasının dayandığı değerler ve markayı yaşatma gibi konular masaya yatırıldı. İnovatif ve çevreci bir marka olan Grundfos, problem çözümü konusunda aşağıdan yukarı doğru şekillenen bir organizasyon yapısına sahip.

Grundfos Türkiye hakkında

1945 yılında küçük bir atölyede Danimarkalı Poul Due Jensen tarafından kurulduktan sonra hızla büyüyen ve bugün 50’den fazla ülkede, 17,000’den fazla çalışanı, 2,6 milyar Euro cirosu ve sirkülasyon pompalarında yüzde 50’nin üzerindeki pazar payı ile bir dünya devi olan Grundfos Pompa, 1998 yılında Türkiye’ye geldi. 2005 yılında 16,000 metrekare alan üzerinde kurulan ve bugün yatırım değeri 10 milyon Euro’yu bulan kendi fabrikasına geçtikten sonra ülke çapında herkese ulaşabilme amacıyla Gebze/İstanbul merkezin yanı sıra Ankara, Antalya, İzmir, Bursa ve Adana’da bölge ofisleriyle hizmet veriyor. 2009 yılında sektörü bilinçlendirmek üzere kurulan Grundfos Akademi, uzman eğitmenleriyle pompa sektörünün ihtiyaç duyduğu her konuda eğitim vermeye devam ediyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın