GROHE, MSGSÜ Öğrencilerine “Design Series Tasarım Yarışması” Düzenliyor

Yarışmaya “Home SPA” tasarımlarıyla katılacak olan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi endüstriyel tasarım, iç mimari ve grafik tasarım bölümlerinden toplam 15 öğrenci 3’er kişilik 5 grup halinde yarışıyorlar.

GROHE, “Design Series Tasarım Yarışması”nı kazanan ekipteki 3 öğrenciye yurt dışındaki GROHE ofislerinde staj yapma olanağı sunacak.

Dünyanın en önde gelen sıhhi tesisat donanımı üreticilerinden biri olan GROHE, Mimar Sinan Üniversitesi öğrencileri arasında “GROHE Design Series” tasarım yarışması düzenliyor. GROHE’nin tasarımdan sorumlu Başkanı Paul Flowers ile GROHE Doğu Akdeniz, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Simon G. Shaya’nın katılımlarıyla 5 Nisan’da Mimar Sinan Üniversitesi’nde düzenlenen toplantı ile başlayan “GROHE Design Series” yarışmasının sonuçları Haziran ayı sonunda açıklanacak.

Mimar Sinan Üniversitesi Endüstriyel Tasarım, Grafik Tasarım ve İç Mimarı bölümlerinde okuyan 15 öğrencinin, her bölümden bir kişi olmak üzere oluşturduğu 3’er kişilik 5 grup arasında gerçekleştirilen tasarım yarışmasında öğrenciler “Home SPA” tasarımı yapacaklar. Tasarımda GROHE SPA™ ürün gamının yükselen yıldızı, yeni batarya koleksiyonu Grandera serisi kullanılacak. Kazanan gruptaki 3 öğrenci yurt dışındaki GROHE ofislerinden birinde bir ay boyunca staj yapma olanağı kazanacak.

İlk kez geçtiğimiz yıl Beyrut’ta ALBA Üniversitesi öğrencileri arasında düzenlenen “GROHE Design Series” tasarım yarışması bu yıl Türkiye’de Mimar Sinan Üniversitesi öğrencileri ile gerçekleştiriliyor. Tasarım alanındaki genç üniversite öğrencilerinin başarılı yaratıcı çalışmalarını teşvik etmeyi, desteklemeyi ve ödüllendirmeyi hedefliyor. GROHE’nin tasarımdan sorumlu Başkanı Paul Flowers ile bir arada çalışma fırsatı da sunan bu süreçte GROHE, öğrencilerin bireysel yeteneklerinin ve öğrenim gördükleri alanlardaki becerilerinin gelişmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Yurt dışında bir aylık staj fırsatı

GROHE Design Series tasarım yarışmasında kazanan grup Haziran ayı sonunda açıklanacak. Bütün masraflarının karşılanacağı yurt dışında bir aylık staj yapma olanağına kavuşacak olan kazanan grupta yer alan endüstriyel tasarım öğrencisi, bir aylık stajını Paul Flowers’ın yönettiği Almanya’nın Dusseldorf kentindeki GROHE Tasarım Merkezi’nde yapacak. İç mimari ve grafik tasarım bölümü öğrencisi olan diğer iki grup üyesi ise kazandıkları bir aylık stajı yurt dışında kendi alanlarına uygun faaliyetler gerçekleşen GROHE merkezlerinde tamamlayacaklar.

“Home Spa” tasarımlarında yeni batarya koleksiyonu Grandera serisini kullanılacak

“GROHE Design Series” tasarım yarışmasına katılan öğrenciler gerçekleştirecekleri “Home SPA” tasarımlarında GROHE’nin özel tasarımlı batarya koleksiyonlarına eklenen yepyeni Grandera serisini kullanacaklar. GROHE’nin Mart ayı başında Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen ISH 2013 Fuarı’nda lansmanını yaptığı Grandera serisi modern tasarımı zamanın ötesine taşıyan estetik ile bir araya getiriyor ve ihtişamlı bir nostalji hissi uyandırıyor. GROHE SPA™ ürün gamının yeni yükselen yıldızı olarak konumlandırılan Grandera, üst düzey GROHE koleksiyonunun parçası olarak her türlü beklentiyi karşılıyor. Grandera, eşsiz bir tasarımı, uzun ömürlülük, fonksiyonellik ve sürdürülebilirlik ile bir araya getiriyor. Tasarımı, mühendisliği ve üretimi Almanya’da gerçekleştirilen koleksiyon, şirketin ‘Alman Malı’ damgasını taşıyor.

Bu özgün tasarım unsurları, bataryalardan duş ve aksesuarlara kadar serideki tüm ürünlerde kendini gösteriyor. Çeşitli geometrik şekilleri, tasarım tarzlarını ve dönemleri harmanlayan Grandera, ister klasik, ister çağdaş, isterse de modern, tüm banyo dekorları ile kolaylıkla kombine edilebiliyor. Mevcut krom ve krom/altın kaplama seçenekleri de her türlü zevke uygun alternatifler sunuyor. Bu uyum, sıvı sabunluklardan fırçalıklara ve duş raflarına seramik aksesuarlar ile mükemmel şekilde tamamlanıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın