Google Street View’a Bir de Bu Açıdan Bakın

Google’ın sokakları panoramik olarak görüntüleyen hizmeti Google Street View ile gizlilik ihlali yaptığı nedeniyle başı oldukça dertte. Hyperlapse ise Google Street View’daki bu görüntüleri birleştirerek çok farklı videolar oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Google’ın sokakları panoramik olarak görüntüleyen hizmeti Google Street View(sokak görünümü) ile gizlilik ihlali yaptığı gerekçesiyle başı oldukça dertte. Ancak hizmet yine de kullanıcıların çoğunluğu tarafından ‘muhteşem’ olarak tanımlanıyor. Hyperlapse internet sitesi ise Google Street View’daki bu görüntüleri birleştirerek çok farklı videolar oluşturmanıza yardımcı oluyor. 

Google Street View sayesinde yerinizden bile kalkmadan dünyadaki birçok ülkede sokak sokak dolaşabiliyorsunuz. Hyperlapse sitesi ise farklı bir hizmet sunuyor. Site, kendi seçtiğiniz iki nokta arasında Google Street View tarafından çekilen panoramik fotoğrafları birleştirerek video oluşturmanızı sağlıyor.

Google Street View henüz Türkiye’deki hiçbir şehirde bulunmuyor. Uygulamada Türkiye’den sadece tek tek fotoğraflar yer alıyor. Bu nedenle Türkiye’deki iki farklı konuma ait bir video oluşturmak şuan için olanaksız.

Etiketler

Bir yanıt yazın