Gönye Proje Tasarım A’Design Award 2015’te Ödüle Layık Görüldü

Gönye Proje Tasarım, tüm tasarım ve projelendirmesini gerçekleştirdikleri otomotiv firması için inşa edilen ofis projesiyle İtalya'da düzenlenen A' Design Award & Competition'da ödüle layık görüldü.

Projenin dış cephe tasarımına da imza atan Gönye, bu projeyle İtalya’da düzenlenen A Design Award and Competition’dan ödülle döndü. Gönye’nin kurucu ortakları mimar Yelin Evcen ve iç mimar Gönül Ardal, ödüllerini 18 Nisan’da İtalya düzenlenen törende aldılar.

Projede geometrik ifadeler, farklı açılar ve temiz bitişli keskin hatlarla şirketin dinamizm ve yenilikçi bakışı vurgulanırken aynı zamanda ahşap kaplamalı duvar, kolon giydirmeleri ve mermer zemin kaplamasının yanında karo halı ve lamine ahşap parke kullanımı ile sıcak bir atmosfer sağlandı.

Gönye Proje Tasarım Hakkında
Yelin Evcen ve Gönül Ardal tarafından 2010 yılında kurulan Gönye Proje Tasarım, iç mimarlık proje tasarım şirketidir. Çözüm ortağı olarak gördükleri inşaat, mimarlık ve gayrimenkul yatırım şirketleri ile birlikte rezidans, markalı konut ve ofis projeleri başta olmak üzere birçok önemli iç mimari çalışmayı hayata geçiren firma, tasarımını üstlendiği projeleri, işlevsel ve estetik anlamda tasarım anlayışıyla yönlendirerek sektörde fark yaratmayı hedeflemektedir. 

Etiketler

Bir yanıt yazın