Gittin mi? Gördün mü? Duydun mu? Yaptın mı?

Tüm nehir severler 10 Temmuz Pazar günü saat 16.00'da Hasankeyf'te Dicle'ye, Antalya'da Alakır'a, Halfeti'de Fırat'a, Tunceli'de Munzur'a atlayacak.

Atlamaya hazır mısın?
Tüm nehir severler 10 Temmuz Pazar günü saat 16.00’da Hasankeyf’te Dicle’ye, Antalya’da Alakır’a, Halfeti’de Fırat’a, Tunceli’de Munzur’a atlayacak. Nehirlerin yaşaması için tüm Avrupa’da düzenlenen bu etkinliğe sen de katılabilirsin. www.rivernet.org/bigjump/welcome.htm

Gördüklerini filme çektin mi?
WWF, 50. yıl etkinlikleri kapsamında tüm dünyada ‘Yaşam. Doğa. Sen. İlişkiyi Kur’ konulu kısa film yarışması başlatıyor. Katılım koşulları ve ayrıntılı bilgi için www.wwf.org’u tıklayabilirsin.

Kutladın mı?
Türkiye’nin tek Biyosfer Rezerv Alanı olan Artvin Borçka’daki Maçahel Vadisi’ne yapılmak istenen HES projesinden vazgeçildi. Proje sahibi Dağlar Enerji, tepkiler üzerine HES projesinden vazgeçen üçüncü firma oldu.

Kayıt yaptırdın mı?
Doğa Derneği uzmanlarının rehberliğinde 10 Temmuz Pazar günü Beypazarı (Yazıca-Karagöl) Doğa Yürüyüşü gerçekleşecek. Küçük akbaba görmek garanti. Katılım için 0312 481 25 45’i arayabilirsin.

Etiketler

Bir yanıt yazın