Geleceği Sorgulayan Bir Podcast Serisi: What’s Wrong With

SOUR tarafından hazırlanan "What’s Wrong With" podcast programı, mimarlık ve tasarım odaklı yaklaşımlar ile günümüz sorunlarına sürdürülebilir çözümler arıyor.

Kentsel, sosyal ve çevresel konulara yönelik kapsamlı araştırmalar yürüten İstanbul ve New York merkezli mimarlık ve tasarım ofisi SOUR; günümüzün gerçek problemlerini saptamak ve sürdürülebilir anlamda daha iyi bir gelecek için iş birliğine dayalı çözümler tanımlamak amacı ile, 2017’den bu yana “What’s Wrong With (www/)” başlıklı bir panel ve podcast serisi düzenliyor.

Ancak son kullanıcıların eğitimi ile çözüme ulaşılabileceğini vurgulayan ofis, farklı disiplinlerden ve farklı ülkelerden isimler ile yapılan görüşmelerden oluşan bu podcast ile, günlük yaşamdaki zorlukların altında yatan sorunlar hakkında farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

What’s Wrong With; Apple Music, Google Podcasts, Spotify ve Tune In with Alexa üzerinden takip edilebiliyor. Twitter ve Instagram hesapları üzerinden, program hakkında güncel bilgiye ulaşabilmek mümkün.

 

Etiketler

Bir yanıt yazın