“Gayrimenkulün Geleceği, Geleceğin Gayrimenkulü” Toplantıları Başlıyor

İlk Panel: “Afet Yasası: Gayrimenkulde Yeni Bir Dönem mi?”

Arkitera Mimarlık Merkezi, Değerleme ve danışmanlık sektöründe köklü birikimin ve uzmanlığın temsilcisi TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ. ile bir araya geliyor ve Türkiye’de gayrimenkulün bugünü ve geleceğini tartışmak amacıyla “Gayrimenkulün Geleceği, Geleceğin Gayrimenkulü” toplantı serisine başlıyor.

TSKB Gayrimenkul Değerleme Türkiye genelinde gayrimenkul projeleri için sunduğu yatırım ve geliştirme danışmanlığı hizmeti ile gayrimenkulün ve piyasaların nabzını sürekli olarak tutan bir kurum. Arkitera Mimarlık Merkezi ise 2008 yılından bu yana düzenlemekte olduğu ArkiPARC Gayrimenkul Buluşması’nda sektörün önemli isimlerini “Kentsel Kalite için Diyalog” mottosu ile bir araya getirmeyi hedeflemekte. Bu iki kurumun işbirliği ile düzenlenecek olan “Gayrimenkulün Geleceği, Geleceğin Gayrimenkulü” toplantılarının ilkinde Afet Yasası konusunu masaya yatırıyor. 

ArkiPARC 2013’e kadar gerçekleşecek üç toplantının ardından, 10-11 Nisan tarihlerinde düzenlenecek ArkiPARC kapsamında Işıl Dinçer moderatörlüğünde bir sonuç paneli düzenlenecek.

Konunun sektör profesyonelleri tarafından değerlendirileceği “Afet Yasası: Gayrimenkulde Yeni Bir Dönem mi?” adlı toplantı 6 Eylül Perşembe günü gerçekleşecek. Yalnızca davetlilerin katılabileceği toplantı ile ayrıntılı bilgi almak isteyenler arkiparc@arkitera.com adresine mail atabilirler.

Afet Yasası: Gayrimenkulde Yeni Bir Dönem mi?”
Mekan: TSKB Cennet Bahçesi, Fındıklı
Tarih: 06 Eylül 2012, Perşembe
Saat: 17.00 

Moderatör: Faruk Göksu (Şehir Plancısı, Kentsel Strateji) 

Konuşmacılar:
İdris Atabay (Müdür, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü)
Ali Dumankaya (Yönetim Kurulu Üyesi, Dumankaya)
Vedat Gürgen (Müdür, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı – Kentsel Dönüşüm ve Altyapı Hizmetleri Genel Müdürlüğü)
Ali Güvenç Kiraz (Başkan, Gayrimenkul Hukuku Derneği)
Altınok Öz (Belediye Başkanı, Kartal Belediyesi) 
Aziz Yeniay (Belediye Başkanı Küçükçekmece) 

Etiketler

Bir yanıt yazın