Gayrimenkul Sektörü “Onur Ülke Türkiye” için Bir Araya Geldi

Yurtdışında başarılı projelerle öne çıkan, gayrimenkul, perakende ve hizmet sektörünü tek çatı altında toplayan Türkiye, gayrimenkul fuarı MIPIM’de 2013 yılında Onur Ülke ünvanıyla yer alacak.

Uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacılar, belediyeler ve otel gruplarını buluşturan, gayrimenkul ticaret fuarı “MIPIM” de Türkiye, 2013 yılı Onur Ülke seçildi. Konuyla ilgili olarak yapılan toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’da katıldı.

Türkiye MIPIM’de Onur Ülkesi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş, İstanbul’un 2013 yılında MIPIM’de Onur Ülkesi olması hakkında  “İnsanoğlu her coğrafyada kendi çalışmalarını, ticarini hayatını ve bölgesini tanıtmaya çalışır. Şu an yeni bir değişim var. Asırlardır küresel ve bölgesel güç dengeleri yer değiştiriyor. Değişimi takip edenler ticari ve yönetim alanında başarıya ulaşırlar. Şimdi bu dönüşümün yeni merkezi Türkiye oldu. 2013’te onur konuğu olarak Türkiye’nin seçilmesi gurur verici. Bu süreçte sektör olarak rekabet etmek yerine birlikte hareket etmek gerekir. Fransa’da Türkiye’ye yakışır, farklı ve özel bir çalışma ile yer alacağımıza inanıyorum“ şeklinde  kaydederken, aynı zamanda Türkiye’den ve özellikle İstanbul’dan MIPIM’e katılacak firmaların belirlenmesinde kriterler belirlenebileceğini sözlerine ekledi.

MIPIM’in Türkiye temsilciliğini yapan Alkaş’ın gerçekleştirdiği 2013 yılı Onur Ülkesi seçilen Türkiye’yi tanıtım için toplantıda, gayrimenkul sektörü temsilcileri izleyici olarak yer alırken, konuşmacılar; Avi Alkaş, Yonca Aközer (Alkaş Genel Müdürü), Beatrice Gravier (Reed Midem; Mipim Fuarı Direktörü), David Telfer (Mapic Türkiye Satış direktörü) Türkiye’nin onur ülkesi seçilmesi ile ilgili süreci ve onur ülkesi olarak sahip olduğu olanakları aktardılar.

Etiketler

Bir yanıt yazın