Gaggenau 333. Yılını Kutluyor

Gaggenau, marka değerleri ve inovasyonlarının 333. yıldönümünü kutluyor.

Gaggenau, 2016 yılında dünya genelinde, 1683 yılında kurulan ve başarılı bir şekilde büyüyen şirketinin 333. yıldönümünü kutluyor (“333 years in the making”). Yıldönümü aktiviteleri, Nisan ayında Milano’da yapılacak olan EuroCucina fuarında başlayacak.

Demir tesisi olarak Gaggenau’da kurulan şirket, artan talep üzerine tarım aletleri veya takımlar gibi ürünler de geliştirdi. Şirket, 19. yüzyılın başında, Badenia bisikletleri veya emaye tabelalar gibi inovatif ürün serileri ile sektöre öncülük eden çalışmalara imza attı. Dayanıklı fırın emayesinin formülü, ilk emaye fırınla elde edilen başarının temelini oluşturdu. Şirket, 1931 yılında Blanquet ailesi tarafından devralındı. Ailenin tutkulu bir aşçı olan oğlu Georg, 1956 yılında, teknik açıdan kusursuz ve kolay kullanımlı entegre cihazlara sahip ısmarlama mutfak vizyonunu geliştirdi. Bu durum, Gaggenau için yeni bir dönemin başlangıcı oldu.

Gaggenau bu vizyonu ile, çağdaş mutfak evrimi alanında öncü bir çalışma çıkarmak suretiyle, fonksiyonel estetiğe sahip entegre ankastre cihazlar alanında ilk ve öncü markası olmayı başardı. Cihazların tasarımı, zaman üstü zarafet ve güzellik ile yüksek hassasiyet, el sanatları ustalığı ve yön belirleyen inovasyonları bir araya getiriyor. Şirketin tasarım alanındaki iddialı yaklaşımı, sürekli gelişen markanın tutumu ve kimliğinin altını çiziyor. 333 yıllık marka değeri ve inovasyonlara ait yıldönümünün esin kaynağını oluşturan tasarım alanındaki iddialı yaklaşımı, Gaggenau markasının geçmişe ve geleceğe yapacağı yolculuğun başlangıç noktasını oluşturuyor.

Gaggenau’nun Global Marka Yöneticisi Sven Schnee, bu konu hakkında şunları söylüyor;

Gaggenau’nun 333 yıldan bu yana varoluşu ve marka değerlerimizin 1683 yılından bu yana değişmeden korunmuş olması, gerçekten çok özel bir durum. Süregelen otantiklik ve rakipsiz kalite anlayışımız, Gaggenau’nun kimliği üzerinde belirleyici etkiye sahip; bize kalan bu miras, bugün DNA’mızın ayrılmaz bir parçasını oluşturmaktadır. Bu nedenle, yıldönümünde sadece geçmişi değil, şu anı ve geleceği de birlikte kutluyoruz. Zaman üstü ve geleneksel bir şekil dili ile yeni bir ikon olma potansiyeline ve inovatif bir tasarıma sahip olan yeni bir cihazı tanıtacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Etiketler

Bir yanıt yazın