GAD Mimarlık’ın Medya Kent Projesi MIPIM’den Ödülle Döndü

GAD'ın projesi, mimarlık basınının önde gelen yayınlarından Architectural Review (AR) ile gayrimenkul zirvesi MIPIM işbirliginde düzenlenen "MIPIM AR Future Project Awards 2017"de, jüri tarafından "Jeu D’Esprit" özel ödülüne layık görüldü.

15 Mart Akşamı Cannes’de JW Marriott Hotel’de gerçeklestirilen ödül töreninde; GAD ekibi, ödülü mimarlık ve gayrimenkul sektörünün önemli isimlerinden oluşan jüriden aldı.

Bu yıl Cannes’da düzenlenen fuarda tasarladıkları standla yer alan GAD Mimarlık’ın ITO için hazırladığı ödüllü “Media City” ve Karadağ, Moskova, Monako projelerinin tanıtımı, Gökhan Avcıoğlu’nun sunumuyla gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıl, AR tarafından düzenlenen “Women Architecture Award” ödüllerine jüri üyeliğiyle katkıda bulunan Gökhan Avcıoğlu; aynı zamanda, GADEV ile Emerging Architecture’ın sponsorluğunu üstlendi. 2013 yılında, Gökhan Avcıoğlu tarafından hayata geçirilen GAD Foundation, yurt dışı ve yurt içinde düzenlenen birçok etkinliğe aktif halde katılımlarda bulunmaya devam ediyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın