Furnitur Uluslararası Mobilya Tasarım Yarışması Sonuçlandı

İstikbal Mobilya ve Türkiye Tasarım Vakfı’nın bu sene “2030’da Nerede/Nasıl Çalışacağız?” konusu ile ikincisini düzenlediği Furnitur Uluslararası Mobilya Tasarım Yarışması’nın kazananları 20 Ocak 2021 tarihinde açıklandı.

Yarışma; tasarımcıları, mimarları, mühendisleri ve üretme motivasyonu olan herkesi yeni dünyanın ihtiyaçlarına cevap verebilecek tasarımları yapmaya davet ederken, yenilikçi yaklaşımlarla, işlevsel ve sürdürülebilir nesneler tasarlayarak “2030’da nerede ve nasıl çalışacağız?” sorularına cevap veren tasarımcılar, yeni nesil yaşama ve çalışma alanları için ev-ofis mobilya tasarım fikirleri geliştirirdiler.

İstikbal Mobilya ve Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğiyle düzenlenen Furnitur Uluslararası Mobilya Tasarım Yarışması kazananları 16-17 Ocak 2021 tarihlerinde düzenlenen jüri değerlendirme toplantısının ardından 20 Ocak 2021’de ilan edildi. 2030 yılında evden çalışma alanlarını düşünmeye ve tasarlamaya davet eden yarışmada 350 proje değerlendirildi.

Yarışmada Dereceye Giren Projeler

Birincilik Ödülü: 71863 rumuzlu Fold projesi / Fatih Koçoğlu, İç Mimar ve Ürün Tasarımcısı

İkincilik Ödülü: 95564 rumuzlu ON Table projesi / Gamze Çaparoğlu Kaysı, İç Mimar

Üçüncülük Ödülü: 01429 rumuzlu NOMI projesi / Ahmet Kapıcıoğlu, İç Mimar

Birinci Mansiyon Ödülü: 80706 rumuzlu FOCUS Chair projesi / Mert Urhan, Ürün Tasarımcısı

İkinci Mansiyon Ödülü: 10904 rumuzlu Modo projesi / Ümit Karaca, Ürün/UX Tasarımcısı – İsmail Köse, Tasarımcı – Ozan Tan, Tasarımcı

Üçüncü Mansiyon Ödülü: 08152 rumuzlu The World in a Tent projesi / Ekin Cunbul, Ürün Tasarımcısı

Türkiye Tasarım Vakfı Teşvik Ödülü: 59919 rumuzlu Lagom projesi / Hüseyin Aydın, Endüstri Ürünleri Tasarımcısı – İrem Nur Demir, Endüstri Ürünleri Tasarımcısı – Baran Furkan Baydeniz, Endüstri Ürünleri Tasarımcısı

İstikbal Özel Ödülü: 20826 rumuzlu Teams projesi / İlker Toruk, Endüstri Ürünleri Tasarımcısı

Etiketler

Bir yanıt yazın