Forum Interior 2016 İç Mekan Buluşması Mart’ta Başlıyor

İçmimarlar Odası İstanbul Şube'nin desteğiyle Forum Interior İçmimarlık Fuar ve Konferansları, 8. Lighttech Aydınlatma Fuarı ile eş zamanlı olarak 17-20 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) yapılacak.

Ulusal ve uluslararası buluşmalara ev sahipliği yapacak olan Forum Interior, sektörün deneyimli isimlerini bir araya getiriyor; alanında önemli işlere imza atmış yaratıcı iç mimarlık ve mimarlık ofisleri, tasarımcılar, üniversite öğrencilerini ve sektörün profesyonellerini buluşturan bir etkinlik olacak. İç mimari alanında kapsayıcı ve birleştirici bir platform olmak iddiası ile yola çıkan İçmimarlık fuarı iç mekan ürün ve tasarımlarını kullanıcıyla buluşturmayı ve sektörün tüm bileşenlerini bir araya getirmeyi hedefliyor. Konferans etkinliği ise, iç mimarlığın kapsam ve değerini, güncel uluslararası odaklarla tartışarak toplumun bu konudaki farkındalığını arttırmayı amaçlıyor. Işık Olsun! / Interiors: Let There be Light! / Işık Olsun! sloganıyla yola çıkan Forum Interior’da bu yıl “İnsan Odaklı İç Mekanlar / Human Centered Interiors” teması ile öne çıkıyor.

Tasarım tartışmaları şeklinde yürüyecek olan konferans bölümünün konuşmacıları arasında, Atilla Kuzu, Bersun Ertürk, Burcu Aydınalp Egel, Deniz Üner, Didem Güven, Emre Evrenos, Fred Kent (antropolog), Kenan Pençe, Lütfi Büyüktopbaş, Levent Çırpıcı, Mustafa Toner, Nazar Şigaher, Onur Karlıdağ, Pelin Peker, Sıla Karakaya, Yalın Tan, Yılmaz Zenger gibi sektörde önemli işlere imza atmış isimler bulunuyor.

İçmimarlar Odası İstanbul Şube’nin desteğini arkasına alan Forum Interior’a, Başkent Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi’nin hocaları da destek veriyor.

Mobilya ve dekorasyon, mutfak, banyo, seramik, aydınlatma, duvar kaplamaları, zemin kaplamaları, kapılar, pencereler, dekoratif ve hediyelik eşyalar gibi iç mekanı oluşturan birçok ürünün, iç mimarlık ofislerinin tasarım ve uygulamaları ile birlikte görücüye çıkacağı, Forum Interior İçmimarlık Fuar ve Konferansları; modern yaşam alanlarında estetik ve konfor sağlayacak çözümlerin odağı olacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın