Filli Boya Design Soul Dijital Dergisi 2016’ya Merhaba Diyor

Filli Boya’nın dergisi Design Soul; gezi, stil sahibi mekanlar, yeme-içme, sinema, müzik, trendler, en son teknoloji ürünleri ve kapsamlı konularıyla 2016'da da dijital dünyayı renklendirmeyi hedefliyor.

Design Soul dergisi, kış sayısında Filipinler’i İsviçre’nin Basel şehrini, Moğolistan’ın Ulan Batur kentini, bir kayak cenneti olan Erzurum Palandöken’i ve İstanbul’da maneviyatın ve kültürlerin iç içe geçtiği Eyüp semtinde yer alan Piyer Loti’yi geziyor.

Design Soul kış sayısına bir çok isim konuk oluyor. Dergide Prof. Dr. Ali Nesin, oyuncu Serhat Kılıç, sümerolog Muazzez İlmiye Çığ, Dr. Halit Fırat Erden, minyatür sanatçısı Hasan Kale, fark yaratanlar “Evsizler için Çorba” projesiyle Ayşe Tükrükçü ve  şef Ayşe Aslı Günaydın’la yapılan röportajları okuyabilirsiniz. Hamiyet Akpınar’ın en son makyaj trendlerini anlatıldığı sayıda, astrolog Filiz Özkul gelecek dönemde bizleri nelerin beklediğini aktarıyor.

Dergi bu sayısında dünyanın en gözde opera binalarının mimarisini, Noora Noor’un müzik yaşamını ve güncel kitap seçkisini bir araya getiriyor. Teknoloji bölümünde ise  Apple Pro’yu tüm detaylarıyla masaya yatırıyor.

Filli Boya’nın Design Soul dergisini; IOS için AppStore’dan, Android cihazlar içinse GooglePlay’den ücretsiz indirebilirsiniz.


Etiketler

Bir yanıt yazın