Fernanda Marques: Çağdaş ve Disiplinler Arası Tasarım

Roca Türkiye, multi disiplinler tasarım anlayışı ile sade ve çağdaş projeler üreten mimar – tasarımcı Fernanda Marques’i ağırlıyor. Mimar İdil Kantarcı'nın moderatörlüğünü yapacağı etkinlik 18 Mayıs Salı günü saat 18:00'da başlayacak ve Arkitera'nın Youtube kanalından ve LinkedIn hesabından yayınlanacak.

São Paulo Üniversitesi Mimarlık ve Şehircilik Fakültesi mezunu olan Fernanda Marques’in kariyeri, mimarlık, iç mimarlık ve ürün tasarımı gibi çeşitli disiplinlerin entegre çalışması ile gelişti. Pratiğinde tasarlanan projeler, rafine ve modern stilinin özünü Brezilya, Miami, Londra ve Lizbon gibi dünyadaki birçok kente taşıdı. AD Awards, Interior Design Best of Year Honoree, Property Awards gibi ödüllere layık görüldü.

Mimarlık, ürün tasarımı, iç mimari gibi alanlarda ilham verici projelere imza atan ödüllü tasarımcının hikayesini, Roca ile yaptığı iş birliği sonucu aldığı Red Dot ödüllü “Infinity” lavabonun tasarım süreçlerini kendisinden dinleyeceğiz.

Fernanda Marques: Çağdaş ve Disiplinler Arası Tasarım Etkinliği

Mimar İdil Kantarcı’nın moderatörlüğünü yapacağı etkinlik 18 Mayıs Salı günü saat 18:00’da başlayacak ve Arkitera’nın Youtube kanalından ve LinkedIn hesabından yayınlanacak.

Kayıt

Etkinliği izlemek için buradan kayıt olmanız yeterli. Etkinlik öncesinde adresler sizler ile paylaşılacaktır.

Çalışmalarından Örnekler

Panorama House

Limantos Residence

Groenlândia House

Etiketler

Bir yanıt yazın