FADA Workshop Haftasına Açık Çağrı

MEF Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, kendi atölyesini düzenlemek isteyen yürütücüler için açık çağrıda bulunuyor.

MEF Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, her yıl eğitim-öğretim döneminin bir haftasını workshoplara ayırmaktadır. Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek workshop haftasına 5-9 Kasım tarihlerinde FADA HANGAR ev sahipliği yapacaktır. Bu anlamda mimarlıkla ilişkisi olsun olmasın, birbirinden bağımsız farklı disiplinleri bir arada toplamak workshop haftasının ana hedefidir. Geçmiş workshop haftalarında grafiti, yoga, gastronomi, stensil, performans sanatları gibi birbirlerinden farklı pek çok branşta atölyeler gerçekleştirilmiştir. Üçüncü workshop haftamızda ise kendi atölyesini yürütmek isteyenler için açık çağrıda bulunuyoruz. Yürütücülerimizden, çeşitli disiplinlerde ve farklı çerçevelerde tasarlayacağı workshoplar ile bizi buluşturmalarını bekliyoruz.

Bireysel veya grup halinde başvurmak isteyen yürütücülerin bilgilerini ve düzenlemek istedikleri workshopu anlatan başvuru formunu workshop@mef.edu.tr adresine 12 Ekim 17:00’a kadar e-posta göndermeleri gerekmektedir.

Etiketler

Bir yanıt yazın