Fabrikadan Esinlenilerek Tasarlanmış Minimal Bir Ürün Seti

Tasarımcı Jaehong Park imzasını taşıyan ofis malzemeleri seti Factory Object içimizdeki “üretkenlik fabrikasını” harekete geçirmeyi amaçlıyor.

Hayali bir dünyada, herkes bir üretkenlik fabrikası olsaydı Pazartesi sendromları asla yaşanmaz ya da her şeyi Cuma’ya kadar bitirme baskısı olmazdı. Bu rüya gerçekleşmeyecek olsa da belki de üretkenliği aynı derecede artıran şey bir ofis günü için ihtiyaç duyulan olan her şeyi içeren şirin, minimal, minik bir set olabilir.

Sürekli bir şeyler üreten fabrikalar ile masa başında üretken işler yapan çalışanlar arasındaki ortaklıktan ilham alan bu ürün seti; nemlendirici, difüzör, kalemlik, şarj kutusu, USB ve USB çoklayıcıdan oluşuyor.

Duman yayan fabrika bacalarından esinlenilerek tasarlanan nemlendirici bir düğme ile ayarlanan 4-6-8 saatlik rezervasyon fonksiyonuna sahip. Fabrikalardaki bacalarından ilham alan bir diğer ürün grubu ise kablosuz şarj cihazı ve kalemler. Masa malzemelerini düzenlemek için kullanılabilecek bir üniteye bağlı bir mıknatıs tutucuda iki kalem bulunuyor. Ürün ayrıca kablosuz şarjı da destekliyor.

Gerçek bir fabrika yapısının şekline kadar mükemmel bir mini kopyası olan difüzör ise ön düğme ile basitçe kapatılıp açılabiliyor.

Kamyon şeklinde tasarlanmış 16 ve 32 GB’lık depolama kapasitesine sahip USB ve bir depoyu andıran USB çoklayıcı ise bu serinin diğer ürünlerini oluşturuyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın