Ernestomeda Gayrettepe Gallery’de Keyifli Bir Etkinlik

Geçtiğimiz günlerde Ernestomeda Gayrettepe Gallery'de keyifli bir davet veren ONR Concept, İtalyan mutfak markası Ernestomeda'yı tasarımseverler ile buluşturdu.

Açılışta keyifli bir İtalyan mutfağı etkinliği düzenleyen ONR Concept, birbirinden lezzetli makarnaları ile Ernestomeda’nın yeni koleksiyonlarını özgün bir sentezde birleştirdi.

İtalyan mutfak sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Ernestomeda, global bir marka olma yolundaki adımlarını üstün kalite standartları çerçevesinde atmaya devam ediyor. 1996 yılından bu yana ev ve mutfak mobilyaları ithalatı gerçekleştiren ONR Concept tarafından ithal edilen Ernestomeda mutfakları, 1600 m2‘lik mağazasında teşhir edilen koleksiyonlarındaki özgün tasarım anlayışı ile İtalyan kalitesinin kusursuz birleşimini yansıtıyor.

Ernestomeda Gayrettepe Gallery’de sergilenen Barrique modeli ünlü tasarımcı Rodolfo Dordoni’nin imzasını taşıyor. Dordoni’nin şarap temasından esinlenerek yarattığı Barrique, cam, doğal taş ve ahşabın eşsiz bir birleşimini sergiliyor.

Gallery’de sergilenen mutfak modelleri arasında yer alan Silverbox ise Pietro Arosio tasarımı olarak dikkat çekiyor. Zengin renk malzeme seçeneği ile fark yaratan ve açık mutfaklar için ideal olan Silverbox da mutfak ile yaşam alanının zarif bir şekilde birleşimine olanak tanırken dinamik, genç ve enerjik bir çizgi sergiliyor.

Kalite anlayışını yenilikçi tasarımları, hayatı kolaylaştırılan pratik çözümleri, güvenli ve uzun süreli kullanım avantajları ile birleştiren markanın Marc Sadler imzalı mutfak koleksiyonu Carré ise çok yönlü ve zarif yapısıyla geniş beğeni seçeneği sunan bir tasarım olma özelliği taşıyor. Alışılagelmişin dışına çıkan ve dolap kapaklarının içine gömülerek kapakla adeta bütünleşen kulpları; geometrik formlarda ki bölmeleri ve sıra dışı görünümü ile dikkat çekiyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın